29 Mart Çarşamba Reyting Sonuçları Diriliş Mi Survivor Mu İzlendi


Güncelleme: 29 Mart 2017 : 23:17
0

29 Mart Çarşamba Reyting Sonuçları Diriliş Mi Survivor Mu İzlendi Birçok dizinin ekrana geldiği Çarşamba günü reyting sonuçlarını paylaşıyoruz sizlerle . Çarşamba günleri  Bu Şehir Arkandan Gelecek, Diriliş Ertuğrul,Evlat Kokusu, Kara Sevda ,No309 Ekrana gelendiziler arasında.

Ayrıca tv 8 ekranlarında yayınlnan Acun Medya’nın en iddalı yapımı Survivor da izlenebilecek diğer alternatifler arasında. Ancak bu yapımlar arasında iki yapım her hafta reyting listesinin ilk sırası için birbiri ile mücadele ediyor desek çok doğru olur.

Trt1 ekranlarının keifle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul ve Survivor Çarşamba günlerinin en popüler progrmları olarak listede ilk sırada yer alıyor. Bu hafta reyting listesinde ilk sırada Diriliş ertuğrul yer alıyor hemen arkasından Survivor ve No309 yer alıyor. Show Tv ekranlarının yeni dizisi Evlat kokusu ise listede gerilerde yer alıyor. Dizi beşinci bölümü ile ekranlara geldi ancak bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı. Bu şekilde devam ederse dizinin final yapma ihtimali çok yüksek gözüküyor.

Kısa süre sonra kanallarda ki diziler ve yapımlar final yapacak ve yaz dönemi için yeni diziler başlayacak. Kanalların birçoğu bu yönde çalışmalarını tamamladı bile yaz döneminde Çarşamba günleri ekranlara gelecek olan diziler yavaş yavaş şekillenmeye başladı diyebiliriz. Yaz döneminde devam edecek olan Evlat Kokusu dizisi belki izlenme oranlarını yükseltebilir. Sizce Evlat kokusu Dizisi Biter Mi Yoks Devam Eder Mi yorumlarınızı Bekliyoruz