28 Haziran Çarşamba Esra Erol’da Var mı Yok mu Neden Yok?


Güncelleme: 21 Haziran 2017 : 00:25
0

28 Haziran Çarşamba Esra Erol neden yok? 28 Haziran Çarşamba Esra Erol yayınlanmayacak mı? Esra Erol’da neden yok?

Atv ekranlarında evlendirirken eğlendiren, izleyicilerin keyifli dakikalar yaşamasını sağlayan programın 28 Haziran Çarşamba günü yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Ramazan ayı boyunca programını sürdüren ünlü sunucu programını Ramazan bayramında yapmamayı planlıyor.

Tüm sezon boyunca hafta içi her gün saat 16.20’den 18.45’e kadar izleyicisi ile buluşan Esra Erol’da programı karalama kampanyalarına karşı da dik durmuştu. Son zamanlarda programın kaldırılacağı da iddia edilmiş ancak program yayınlanmaya devam etmişti.

 

 

Son zamanlarda reytingleri de artan program RTÜK’e defalarca kez şikayet edilse de programın sevenleri de her zaman arkasında durdu. Başarılı sunucu Esra Erol’un tecrübesinin de her bölümde belli olduğu program diğer izdivaç programlarını gerisinde bırakmayı da başardı.

Esra Erol’da programının 28 Haziran’da ekranda olması bekleniyor. Ancak durum ile ilgili net bir bilgi henüz paylaşılmadı. Program ile ilgili net bir bilgi paylaşıldığında sitemizde sizlere duyuracağız. Siz programın yayınlanmasını istiyor musunuz? Yoksa bayram haftasında Esra Erol’da yayınlanmamalı mı? Konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.