26 Aralık Eser Yenenler Show’un Konukları Kim Olacak?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 14:25
0

Tv8 ekranlarında Çarşamba geceleri izleyici ile buluşan Eser Yenenler Show‘un yeni bölüm konukları kimler olacak?

Eser Yenenler Show’un yeni bölümü 26 Aralık Çarşamba günü saat 23.15’te tv8’de yayınlanacak.

Eser Yenenler’in eğlenceli sunumuyla ekranlara gelen eğlence programının bu haftaki konukları ise eski manken Demet Şener, ünlü şarkıcı Bülent Serttaş ve MasterChef Türkiye şefleri ile MasterChef Türkiye birinci sezon şampiyonu Uğur Kardaş.

Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Show yeni konuklar kim? Eser Yenenler Show 19 Aralık konuklar kim? Eser Yenenler bu hafta konukları kim? Eser Yenenler Show yeni bölüm ne zaman? Eser Yenenler Show saat kaçta? Eser Yenenler Show hangi kanalda? 19 Aralık Eser Yenenler Show konukları kim olacak? 19 Aralık Eser Yenenler kim katılacak? Eser Yenenler kim? Eser Yenenler kaç yaşında? Eser Yenenler kız arkadaşı kim? Eser Yenenler nereli? Eser Yenenler hangi dizilerde oynadı? Eser Yenenler hangi filmlerde oynadı?

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

KARİYERİ

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak’ta yer aldı. Aliye dizisinde aldığı rol ile tanındı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı. BKM oyuncuları ile birlikte Çok Film Hareketler sinema filminde rol aldı.