22 Ekim 2017 Pazar Reyting Sonuçları, Oranları ve Analizi


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:54
0

22 Ekim 2017 pazar reyting sonuçlarına göre hangi dizi daha çok izlendi. 22 Ekimde yayınlananan yeni dizi Aslan Ailem günün reyting sıralamasını etkiledi mi? Final sınırında olan Ateşböceği ve Çocuklar Duymasın izlendi mi? 22 Ekim Pazar reyting sonuçları, analizler ve fazlası sizler için haberimizde.

22 Ekim Pazar günü hangi diziler ekranlarda olacak? Star Tv’de final yapma kararı alan Ateşböceği, Kanal D’de Cennetin Gözyaşları ve Masun dizileri ve Fox Tv’de Savaşçı, TV8’de O Ses Türkiye ve tabi son olarak günün yeni dizisi TRT1 ekranlarında Aslan Ailem seyirci ile buluşacak.

Yeni bir dizini varlığı tüm dengeleri alt üst edebilir. Savaşçı günün lideri konumunu kaybedebilir. Öncesinde geçtiğimiz hafta günün dizi ve programları nasıl bir performans sergilemiş bi görelim. İşte geçtiğimiz hafta 15 Ekim Pazar gününün Total reyting sonuçları.


GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


22 Ekim pazar günü yeni bir dizi ekranlara geliyor. Aile dizisi olarak ekranlara gelen Aslan Ailem Trt1 ekranlarında gösteriliyor. Dizinin konusu ise kısaca şöyle;Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır.

Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar.

Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır. Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

Bakalım 6 dizinin rekabet ettiği pazar gününden nasıl bir sonuç karşımıza çıkacak. 22 Ekim 2017 Pazar reyting sonuçları 23 Ekim pazartesi saat 10:00’da yayınlanacaktır. Resmi sonuçlar geldiğinde haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.

TOTAL SONUÇLAR-İLK 20