21 Eylül 2017 Perşembe Reytingleri İşte Zirvenin Sahibi


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:05
2

21 Eylül 2017 perşembe günü 3 dizi ekranlara geldi. Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar ve Ver Elini Aşk. Geçtiğimiz hafta çok yakın olan oranlar bakalım bu hafta nasıl bir tabloyu önümüze getirecek. İşte 21 Eylül 2017 Perşembe reytingleri sonuçları, izlenme oranları.

Geçtiğimiz haftanın izlenme oranlarına baktığımızda Kanatsız Kuşlar’ın zirvede olduğunu görüyoruz. Ancak 3 dizi arasındaki farkın fazla olmaması zirve yarışını kızıştırmakta. Kanatsız Kuşlar 4.87 ile zirvedeyken Ver Elini Aşk 4.77 ile onu takip etti ve Bizim Hikaye ilk bölüm olmasına rağmen 4,44 ile hiçte kötü olmayan bir oran ile 4. Sırada yerini aldı. 2. Sıradaki Avrupa ligi maçını bu yarışın dışında tutuyorum.

Ateşböceği geçtiğimiz hafta aldığı 3,73 izlenme oranı ile yarış dışı kaldı ve gününü değiştirme kararı aldı. Bakalım bu hafta fark çok açılacak mı yoksa zirvenin tam olarak netleşmesi için bir dahaki haftayı mı beklicez. Analizlerimiz devam edecek. Bizi takipte kalın.

Geçtiğimiz haftanın reyting sonuçları

Bu hafta Bizim Hikaye’nin bir atak yapacağını düşünüyorum. Kanatsız Kuşları geçmesi için henüz daha vakti var. Belki hikayenin kurgusu ilerleyen bölümlerde daha çekici hale gelirse zirveyi zorlayacaktır. Bakalım ne söylesek tahminden öte gitmeyecek. En kısa zamanda yeni reyting oranlarını haberimize ekleyecez. Bizi takipte kalın.

Ve Bizim Hikaye’den beklenen atak geldi. Bizim Hikaye dizisi tüm kategorilerde birinciliği kaptı. Kanatsız Kuşlara Total’de 1 puandan fazla fark atan Bizim Hikaye’yi bundan sonra kimsenin durduramayacağını düşünüyorum. Bakalım yeni dizilerin gelmesi Bizim Hikaye’nin tahtını sarsacak mı? Sizler reyting oranları ile neler düşünüyorsunuz? Sizce beklenen sonuç bu muydu?

Diğer günlere ait reyting sonuçları görmek ve kıyasıya rekabet yarışını yakından incelemek için sitemizin reyting bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Comments are closed.