19 Yarışması Neden Final Yapıyor?


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 11:29
7

19 neden final yaptı? 19 yarışması final mi yapıyor? 19 yarışması neden erken final yapıyor? Yarışmanın neden final yaptığı sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı 19’un final yapacağı açıklandı. Programı seven ve katılmayı düşünen izleyicileri üzecek olan bu karar, kanal yetkilileri tarafından alındı.

Sıra Sende Türkiye Neden Erken Final Yapıyor? <<<tıklayınız

Yarışma ekranlara getirilmeye başlandığında aslında büyük ilgi çekmişti. Ancak farklı bir formata sahip olan yarışmada ödülle ilgili izleyenlerin kafasında soru işareti oluşmuştu. Program karmaşık bir hal almaya başlamıştı.

Formatın karışık olması nedeniyle en başlarda yüksek reyting alan yarışma, zamanla reytinglerini düşürdü. Bu da yarışmanın final yapmasına neden oldu.

19 Yarışmasında Çağlar Patır isimli bir yarışmacı geçtiğimiz haftalarda tam 1 milyonun sahibi olmuştu. Böyle büyük bir ödülün verilmesi ve izlenme oranlarının düşük olması yapımcıların gözünden kaçmadı.

19 isimli bilgi yarışmasında yarışmacılara hem bilgiyi ölçen hem de genel kültüre yönelik sorular yöneltiliyordu. Yarışmacıların 19 saniye içerisinde doğru cevabı vermesi bekleniyordu. Doğru cevabı veren yarışmacı, diğer yarışmacıların önüne geçerek büyük ödüle doğru gidiyordu.

19 yarışmasının sunuculuk görevini da başarılı oyuncu Barış Kılıç üstlenmişti. Ünlü oyuncu, set ortamlarındaki yorgunluğunu da yarışma sayesinde atmıştı. Sunuculuk performansı ile de bilinen oyuncu, programı son kez sunacak.

Sizce 19 isimli programın final yapması doğru bir karar mı? Programa katılmak ister miydiniz? Programı izlemekten keyif alıyor muydunuz? Görüşlerinizi bize yazabilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. Bilgi yarışmaları içerisinde kim milyoner olmak ister yarışmasından sonra gerçekten ödülü ve bir birinden ilginç sorularıyla dikkat çeken bir yarışmaydı.Böylesi güzel formatta bir yarışmanın tamda en heycanlı yerinde sonlandırılması üzücü.Umarım kanal yöneticileri böyle bir kararı tekrar gözden geçirirler

  2. Zaten her yarışmada 100.000 tl dağıtmak bukadar kolay değil ve yarışmacılar bence cevapları biliyor

  3. YARIŞMA GÜZEL VE KALİTELİYDİ…KANAL D HEP BÖYLE YAPIYOR..EN KALİTELİ DİZİLERİ BİLE HEMEN SONLANDIRIYOR..AMAÇLARI NE ANLAMADIM….

  4. Devam etmeli idi, bitirmelerinin sebebi rating azlığı olamaz çünkü çok izleniyordu sebep ne ise onu desinler rating azmış hiç inandırıcı değil. Toplumun bilgisi, zekası artacak diye ödü kopanlar var onlar engel getirmiştir bence.

  5. bençe knl d yarişma 19 devam etmelililer di ama bir sosyal medya olumsuzluk var diye bir dedikodu var yarişma cıların cast ajanlarından geldini imalı bir durum var vekazanakişilerin ekrnaından dogru cevap verildigini deniliyor

Comments are closed.