19 Bilgi Yarışması Başvuru Koşulları Yarışma 19 Büyük Ödül Nedir?


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 16:29
16

2017-2018 yeni sezon yarışma programlarından olan 19 bilgi yarışması sizlerle olmak için kolları sıvadı.Kanal d ekranların vazgeçilmezleri haline gelen yarışma programlarına bu yıl yarışma 19 damga vuracak gibi.Peki yarışma 19’un büyük ödülü ne? Yarışma 19’a nasıl başvuru yapılır? Kimler katılabilir gibi merak edilen sorular sizler için haberimizde.

Kanal d ekranlarında Barış Kılıç’ın sunumu ile ekranlara gelen yeni yarışması 19, Cumartesi günün yayın akışının içine girmiştir. Cumartesi akşamları hem eğlendiren hemde kazandıran yarışma 19’da kazanmak çok kolay. Bilgi düellosunun olduğu yarışma 19’da kazanmak için 19 soruya doğru cevap vermek gerekiyor. Cevap vermek için ise sadece 19 saniyenizin olduğu yarışmada heyecan doruklarda yaşanıyor.

Bilgi yarışması olarak ekranlara gelen yarışma 19 da toplamda 100.000 lira için 19 saniyede 19 doğru cevap vermeniz yeterli olacaktır. Verdiğiniz cevaplara göre 100 000 lira da kazanabilirsiniz 19 milyon lirada. O gece ki şansınıza bağlı olarak değişecek rakamlar için boşalan koltuğu takip etmeniz gerekli. Yarışmacılardan elenenlerin yerine boşalan koltuklar sizlerin olabilir.

Peki yarışma 19 a başvuru nasıl yapılır? Kanal d nin kendi adresinden ulaşabileceğiniz yarışma 19 a başvuru için >>> Tıklayınız Yarışmayı nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=siFblNeX0VQ

 

16 YORUMLAR

  1. admin para kazanma şekline neden cevap vermiyorsun. mesela çağlar 500.000 i alıp yarışmadan çekilebilir mi ?

    • Çaglar her gün 100 bin daha ekliyo ama nereye kadar gidecek? Ne zaman nasil parayi alacak? Yoksa hikaye mi bu ödül? Caglar elenene kadar sınırsız rakamlardan ibaret sözde ödülü varmış gibi mi gösteriliyor?

  2. Ilk gun 100bin lirayi kazanan ikinci gun yarismadan elenirse o kazandigi 100 bin onunmu oluyor yoksa olmuyormu bunu cok merak ettim

  3. BEN DE YARIŞMAYI TAKİ EDİYORUM.SİZDEN RİCAM ÇIĞ GİBİ ŞAÇMA İSİMLİ BİR YARIŞMACIYI ÇAĞLAR GİBİ ZEKİ BİR İSME SÖYLEDİKLEİRNE KARŞI DURMAMANIZ BENİ HAYLİ ÖFKELENDİRDİ.BU YÜZDEN SİZİ BİR DAHA İZLEMİCEM.SAYGIALR..

  4. 100000 lira için yarışan o günde diyelim kazandı. diğer gün ise yarışı kaybetti. kazandığı yüzbin lirayı kazanmış mı oluyor. yani o yüzbin lirayı alıyor mu

  5. merhaba.cumartesi gecesi yayında çığ iisimli yarışmacıyı çağlara söyledigi akla ziyan cumlelerini şiddetle kınıyorum.zaten gercek bi zekası olsaydi nerde oldugunun ve karsinda nasil bir değerle yaristiginin farkinda olurdu.oranin sana fazla geldigi belli oldu. saygisiz insan.

  6. İyi akşamlar diliyorum.bu geceki yarışma da yarışmacı çığ in çağlara verdiği cevaptan ötürü kızgın olduğunu paylaşmak istedim.ayıp etti.eğer çağlar kazaniyorsa bilgisinden.sen bilseydin sen kazanırsın.bilgi para bisekilde telafi edilir önemli olan insanligimizi kaybet eyelim.
    Tekrardan tüm çalışanlara yapımcılara teşekkür.iyi geceler

  7. Anlamadığım bir şey var başını kaçırdım sanırım bugün 100 bin kazanan ertesi gün kaybederse hiçbir şey kazanamıyor mu? 5 li içerisinde şu kadar program boyunca ikiliye geçmezseniz elenirsiniz gibi bir kural var mıdır?

  8. Sorunun bir tanesi hatalı idi sanırım vecihi karakteri neşeli günler değil gülen gözler adlı dizide mevcuttu.Neşeli günlerde ziya adlı karakteri canlandırmıştı sn.Şener Şen .Yanlış hatırlıyor isem kusura bakmayın

Comments are closed.