18 Ekim 4 Kadın Zamanı Neler Yaşandı? Doktor Yavuz Dizdar Neler Anlattı?


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 15:17
0

Kanal D ekranlarının sorunlara yardımcı olan insanların derdine derman olan ve olacak program yine dolu dolu ve bilgi verici bir yayın. Sayın doktor Yavuz Dizdar bize bilgiler verdi. Doktor Yavuz Dizdar evde yoğurt yapılıp yenmesi daha sağlıklı market yoğurdu sağlıklı değil dedi. Her şeyin evde yapılamayacağını her yiyeceğin kendi bölgesinde yapılması daha sağlıklı olduğunu belirtti. 4 kadın zamanı’nda neler yaşandı Halil Çevik’ in babası canlı yayına bağlandı.

Ağlayarak babası arayınca oğlu Halil ve kızı Güllü dayanamayıp ağladı. Halil bey karısının yaptıklarını babasının hak etmediğini baba ve annesinin kızı gibi gördüğünü söyledi. Meral zorla evlendiğini söyledi. Halil ve babası zorla değil isteyerek evlendi dedi. Programda ki konuk Meral hanımın sevgilisi evlenmek istememiş olabilir oda sevgilisine bak benide başka biri istiyor sen evlenmezsen diye kıskandırmak istediğini düşündüğünü söyledi. Meral hanım bir yıllık evli olup iki yıldır başka adamla konuştuğunu söylemişti.

Bu gün canlı bağlanıp ben evlenmeden önce Serkan ile konuştum evliyken konuşmadım boşanma kararı aldığımda Serkan tekrar yazmaya başladım dedi. Serkan altınlarımın peşinde olduğunu anlayınca bıraktım dedi. Başta yengem beni zorladı demisti. Bu gün yengemi ailemi suclamayin diyor. Sözleri çelişkiye düşüyor. Meral direk sığınma evinde kaldığını söyledi ama gittikten sonra direk sevgilisine kaçmış. Yalanlari ortaya çıktı.

Halil Çevik artık direk boşanmak istediğini söyledi. Zorla evli biri gibi davranmadigini sonradan değiştiğini söyledi. Sığınma evinde Meral’ in arkadaşı Meral’ in kocası olarak tanıttığı kişiyi tarif etti tarif ettiği Halil değil Serkan olduğunu açıkladı.