18 Ekim 2018 Reyting Sonuçları, Bir Zamanlar Çukurova’dan Zirve Show!


Güncelleme: 19 Ekim 2018 : 11:03
0

18 ekim 2018 Perşembe günü 5 dizi reyting yarışında mücadele edecek ve reyting sonuçlarında zirveyi almak için kapışacaklar. 5 diziden ikisi internet platformu olan Blu Tv’de yayınlanacak. Diğer 3 dizi ise tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bugün ekranlara gelen dizilere bir göz atalım.

18 ekim Perşembe günü reyting mücadelesinde Tv ekranlarında 3 dizi evlerimize konuk olacak. Bunlar Atv’de Bir Zamanlar Çukurova, Fox’ta Bizim Hikaye ve Star Tv’de Avlu dizileri. Bartu Ben isimli yeni dizi Blu Tv’de ekranlara gelirken Yaşamayanlar dizisi ise yine Blu Tv’de final bölümü ile ekranlara gelecek.

Perşembe gününün dizilerinde Bir Zamanlar Çukurova yine zirvenin en güçlü adayı ve büyük ihtimal sahibi. Dizi Cannes’ta gerçekleştirilen Mipcom 2018 Fuarında “yılın en iyi ve trend draması” seçildi ve fuarda bu şekilde anons edildi. Dizi bu başarısı ile listede yer alan tek Türk dizi olarak kayda geçti. Bu başarının şans olmadığı her hafta yayınlanan perçembe reytinglerinden de belli oluyor.

Dizi her hafta Perşembe günü her üç kategoride günü birinci olarak tamamlıyor. Açık söylemek gerekirse benimde ilgi ile izlediğim bir dizi. Diğer taraftan Bizim Hikaye ve Avlu, geçtiğimiz sezon başarılarını ne yazık ki sürdüremiyorlar.

Bizim Hikaye ve Avlu her üç kategoride de 2.liği ve 3.lüğü paylaşıyorlar. Tabi Fatih Portakal’ın Ana Haberi iki diziyi de reytinglerde geçtiği oluyor. Ancak dizi kategorisi olarak bunu dikkate almıyoruz. Her iki dizinin de reytinglerde atılım göstermesi lazım, en azından dizi dışı programların önünde yer almaları gerekiyor.

İsterseniz kısaca her 3 dizinin de geçtiğimiz haftaki reyting oranlarına göz atalım. Bir Zamanlar Çukurova’nın AB, ABC1 ve TOTAL puanları sırası ile 8,92-11,42-11,20(Her 3 kategoride de 1.) Avlu ise sırası ile 4,86(4.)-5,89(4.)-6,19(4.) ve son olarak Bizim Hikaye sırası ile 5,09(5.)-5,71(5.)-6,27(3.) puanları aldılar. Avlu’nun Bizim hikaye’den bir tık daha önce olduğu görülüyor. Ama her an her şey olabilir.

[kirmizitext]11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları / Bir Zamanlar Çukurova mı Bizim Hikaye mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları