15 Mayıs Reyting Sonuçları-Analizi Reytinglerin Galibi Hangisi Oldu?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:08
1

Asker, aksiyon, dram ve yarışma düzeyinde 3 iddialı yapım izleyicilerle buluştu. En zorlu gündür pazartesi ve yapım ve kanalların en zorlandığı gün. Bakalım 15 Mayıs Reyting Sonuçları nasıl gerçekleşti? Reytinglerin Galibi Hangisi Oldu?

15 Mayıs akşamı birbirinden iddialı yapımlar ekranlarda oldu. Söz, İçerde, Kırgın Çiçekler ve Survivor gibi alanlarının en iyisi olan programlar kapıştı. Belki de haftanın en çekişmeli günlerinden birisidir Pazartesi. Yapımların korkulu rüyası Pazartesi.

Geçen haftanın galibi Söz dizisi bu haftada zirveyi zorlayan yapım olacak gibi. Diğer taraftan İçerde’nin oturmuş bir izleyici kitlesi var. Survivor ise tam anlamıyla diğer yapımlardan zeyirci çeken bir hortum gibi.

Bu anlamda gecenin galibini tahmin etmek gertçekten zor. Ancak zirvenin ilk 3’ü değişmeyecek gibi. Söz, İçerde, Kırgın Çiçekler ve Survivor zirveyi paylaşacaklar. 15 Mayıs 2017 reyting sonuçları sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bizi takipte kalın. En güncel haberler ve analizler için bizden ayrılmayın. İşte detaylar.

Detaylara geçmeden önce sizlerin favori yapımı hangisi? Sizce 15 mayısın galibi hangi yapım olacak? Sizde yorum ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz haftanın reyting puanlarına baktığımızda 19,96 ile Söz 1. Srayı almıştı. Onu 16,20 puanla İçerde izlerken Kırgın Çiçekler 15.51 puanla 3. sıraya yerleşti. Diğer taraftan Survivor diğer yapımlardan seyirci çekememiş ve 13.51 puanla 4. Sırada kendisine yer bulmuştu.

Bir pazartesi gününü bitirdik. Söz ara ara Totalde 9a vurdu. Totalde koltuğunu bu hafta sağlama aldı. Makas geçen hafta açılmıştı. Kendi seyircisinden ara ara göndersede yeni izleyici çekmede hiç sıkıntı yaşamadı.

Kırgın Çiçekler son bölümüne göre daha iyi izleyici çekti. Son demlerinde 7lere sıkça vurdu. İçerde son bölümüne göre yeni izleyici çekmede güçlük yaşadı. Reytinglerde 3. olursa size şaşkınlık vermesin. Survivor son bölümüne göre daha düşük izleyici çekti. İsimsizler öyle düzensiz izleyici gönderip çektiki analiz için hiç bir veri yok. Resmi veriler geldiğinde sitemizde paylaşılacaktır. Ve sonuçlar belli oldu, işte 15 mayıs reyting sonuçları.

 

1 YORUM

Comments are closed.