13 Ekim 2017 Cuma Reyting Sonuçları-Aşk ve Mavi mi Şevkat Yerimdar mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:58
1

13 Ekim 2017 reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi en çok izlendi? Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar mı, Atv’de Aşk ve Mavi mi, Star Tv’de İstanbullu Gelin mi, Show Tv’de Kalp Atışı mı, TRT1’de Payitaht Abdülhamid mi ve son olarak Fox’ta Şefkat Yerimdar mı? İşte 13 Ekim Cuma reytingleri.

Bildiğiniz gibi 13 Ekim cuma günü tam 6 dizi reyting yarışını kazanabilmek için kıran kırana bir yarışa girdiler. Aksiyon, komedi, dram türünde bir çok alanda ekranlara gelen dizilerden Aşk ve Mavi geçtiğimiz hafta aldığı oranlar ile günün favori dizileri arasında.

Aşk ve Mavi’de Ayhan’ın kardeşi intikam yeminleri etmiştir. Hasibe ise Servet’i evinden çıkarmanın derdindedir. Ali Ayhan’ı öldürdüğünü düşünerek vicdan azabı çekmektedir.

Diğer taraftan Şevkat Yerimdar’de Seval’in yalanı ortaya çıkmış ve Şefkat ve Esin her şeyi öğrenmiştir. Seval ve Bora ortak işbirliği yaparken karşılarına çıkacak sürprizden habersizdirler.

Arka Sokaklar son haftalardaki kötü gidişi bir türlü durduramadı. Bakalım bu hafta kötü gidişe bir dur diyebilecekler mi? Patlama sonrası Ali, Pınar’ın da patlama yerinde olduğunu düşünerek çılgına dönmüştür. Selin Bedran’ın peşinde iken yakalanır ve esir alınır. Mesut ise Bedran’ın annesini esir almıştır ve işler kötüye gitmektedir. Selin son anda elleri bağlı bir şekilde suya düşmüştür. Selin Ölecek mi? Haberimizi buradan okuyabilirsiniz.


Tıkla>>> GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<<Tıkla


Bakalım 13 Ekim Cuma reytinglerine hangi dizi damga vuracak.

6 Ekim 2017 Cuma Reyting Sonuçları

 13 Ekim 2017 Cuma Reyting Sonuçları 14 Ekim saat 10:00 gibi açıklanacaktır. Resmi sonuçlar açıklandığında haberimize eklenecektir. Güncelleme: Totalde Şevkat Yerimdar’ı zirvede görürken AB ve ABC!’de ise İstanbullu Gelin Zirvenin sahibi oldu. Aşk ve Mavi geçtiğimiz haftalardaki başarısını bu hafta gösteremedi. Arka Sokaklar ise sadece Total’de 2. srıada yer alırken diğer 2 grupta 8. sırada kendisine yer buldu.

1 YORUM

  1. Bence de İstanbullu gelin vesevkatyerimdar olur ve final olacaklar ben beğeni yorum çok iyiler

Comments are closed.