13 Aralık Diriliş Var mı Yok mu? 99. Bölüm Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 16:09
1

Tarafımıza gelen bilgilere göre Diriliş’in çekimlere ara verdiği için gelecek haftaki bölümünün yayınlanmayacağı bildirildi. 13 Aralık Diriliş var mı yok mu? 99. Bölüm Neden Yayınlanmıyor? Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olmayı başaran Diriliş Ertuğrul, son yayınlanan bölümü ile de adından söz ettirdi. Saadettin Köpek ile Ertuğrul Gazi arasında yaşanan hareketli dakikaların ardından bölüm finali yapan dizide gelecek hafta neler yaşanacağı merak konusu oldu. Dizi setinden gelen bilgilere göre çekimlere ara vedildiği bu yüzden de Diriliş Ertuğrul 13 Aralık 99. Bölümünün ekranlara gelmeyeceği konuşulmaya başladı.

Ertuğrul Gazi zamanında yaşanan gelişmeleri ve Osmanlı Devletinin kuruluş aşamalarını dönem olarak tüm gerçekçiliği ile izleyiciye sunan Diriliş Ertuğrul, 98. Bölümü ile büyük bir heyecan yaratmayı başardı. Ancak 6 Aralık akşamı yayınlanan 98. Bölümün ardından 99. Bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 99. bölümünün 13 Aralık akşamı ekranlarda olması bekleniyordu. Ancak iddiaya göre Diriliş Ertuğrul dizisi için kurulan büyük sette yangın çıktı. Çıkan yangın can kaybına sebep olmazken sette çekimlerin bir süre ertelenmesine neden oldu. Bu nedenle 13 Aralıkta yayınlanacak olan 99. Bölüm fragmanı yetiştirilemedi. Resmi haber TRT1 den geldi. İşte o açıklama;

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm için set ekibinin yoğun çalışmaları devam ediyor. Henüz dizinin yapımcılarından dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Setteki yoğun çalışmalar devam ediyor. İlgili ayrıntılı haberimizi aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.


Diriliş Ertuğrul 13 Aralık Fragmanı Neden Yayınlanmadı? Yeni Bölüm Yok Mu?<<<tıkla


Diriliş Ertuğrul dizisinin 13 Aralıkta yayınlanması gereken 99. Bölümü ile ilgili detaylar netleştiğinde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Diriliş Ertuğrul ile ilgili tüm haber, fragman ve özet haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Comments are closed.