12 Aralık Eser Yenenler Show’un Konukları Kim?


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 14:08
0

Her Çarşamba gecesi Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Eser Yenenler Show’un bu haftaki konukları kim oldu?

Ünlü sunucu Eser Yenenler’in hazırlayıp sunduğu talk show programının 12 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde kimler var?

Tv8‘de 12 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak Eser Yenenle Show’a birbirinden ünlü üç isim konuk oluyor. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Çukur’un yakışıklı oyuncusu Kubilay Aka ve sosyal medya fenomeni Danla Biliç, Eser Yeneler Show’un bu haftaki konukları oluyor.

Eser Yenenler Show yeni bölümüyle 12 Aralık Çarşamba günü saat 23.15’te tv8 ekranlarında olacak.

Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Show yeni konuklar kim? Eser Yenenler Show 12 Aralık konuklar kim? Eser Yenenler bu hafta konukları kim? Eser Yenenler Show yeni bölüm ne zaman? Eser Yenenler Show saat kaçta? Eser Yenenler Show hangi kanalda? 12 Aralık Eser Yenenler Show konukları kim olacak? 12 Aralık Eser Yenenler kim katılacak?

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

KARİYERİ

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak’ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.