10 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları- Survivor -Gülizar


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 16:27
0

Fazilet Hanım Ve Kızları, Bahtiyar Ölmez, Kalk Gidelim, Kalbimdeki Deniz, Gülizar ve aylar süren bekleyişin ardından Survivor…  5 başarılı dizi ve yıllardır zirveyi kimseye kaptırmayan reality yarışma programı Survivor 10 Şubat cumartesi akşamı reyting mücadelesi verdi. İşte 10 Şubat 2018 cumartesi reyting sonuçları haberimizin devamında…

Cumartesi akşamları ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları 34. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizi ilk bölümden itibaren başarısını devam ettiren nadir projeler arasında. Özellik son bölümlerde Yağız-Hazan ve Sinan üçlüsünün içinden çıkılmaz olayları izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kerime bombasının konağa düştüğü günden itibaren herkesin hayatı alt üst olurken Hazım Bey bu soruna nasıl bir çözüm bulacak? Diğer taraftan Fox Tv’de ekrana gelen Kalbimdeki Deniz her cumartesi zirveyi zorlayan projeler arasında yerini alıyor. 2. sezonu ile kaldığı yerden heyecanla devam eden Kalbimdeki Deniz’de Mirat’ın kaybolması herkesin hayatında şok etkisi bıraktı. Tüm bunlar 10 Şubat 2018 cumartesi reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek?

Atv’nin yeni gözdesi Bahtiyar Ölmez ise komedi ve polisiye ağırlıklı konusuyla kendini diğer diziler arasında farklı bir noktaya getirmeyi başardı. Çok kısa bir süre önce yayın hayatına başlamasına rağmen geniş izleyici kitlesine ulaşan Bahtiyar Ölmez, 10 Şubat 2018 cumartesi reyting sonuçlarından kendine nasıl yer hazırladı? 10 Şubat 2018 cumartesi reyting sonuçlarında Show Tv’nin izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan dizisi Yeni Gelin başarısını koruyabilecek mi?

Yayın hayatına başladığı günden beri hakkında erken final söylentileri çıkan Gülizar totelde 12-14 arasında gidip gelirken hakkında çıkan final haberlerini de doğrulamış oldu.

Ve tüm bunların yanı sıra uzun süredir beklenen fenomen yarışma programı Survivor 10 Şubat 2018 Cumartesi reyting sonuçlarını nasıl etkileyecek? 12 yıldır yayınlandığı dönemlerde zirveyi kimseye kaptırmayan survivor aynı başarısını 13. sezonda korumayı başaracak mı? Survivor’ın reytingleri allak bullak edeceğini düşünüyoruz.

10 Şubat 2018 Cumartesi reyting oranları açıklanır açıklanmaz haberimizde güncellenecektir. Siz hayranı olduğunuz keyifle izlediğiniz diziler hakkındaki görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz? Survivor aynı gün aynı anda yayınlanan diğer dizileri nasıl etkiler? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

10 Şubat 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

TOTAL

AB

ABC1