10 Aralık – 16 Aralık Kore Dizilerinin Reyting Durumları


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 20:32
0

Bir haftayı daha devirirken Kore dizilerinin reytingleri ne durumda oldu merak ediyor musunuz? Sizin için hazırladığımız Kore haftalık reyting sonuçlarına göz atınız.

10 Aralık Pazartesi

10 Aralık gününe ait Kore dizisi reytinglerine göre günün en çok izlenen dizi bölümü Bad Detective dizisinin 6. bölümü olmuştur. %9,1 reytin alan bölümü yine aynı dizinin 5. bölümü %7,4 reyting ile izlemiştir. Bad Detective dizisini reytinglerde My Strange Hero dizisinin 1. ve 2. bölümler, %4,3 ve %5,4 gibi bir reying oranıyla izlemiştir. Listenin devamında Clean With Passion For Now, Mama Fairy and the Woodcutter ve Dance Sports Girls yer almaktadır.

11 Aralık Salı

11 Aralık Salı gününe ait reytinglerde de bir önceki gün ile benzerlik göstermektedir. Bad Detective dizisinin 7. ve 8. bölümleri sırasıyla %7,3 ile %8,7 reyting oranına sahiptir. Diziyi My Strange Hero’nun 3. ve 4. bölümleri %4,6 ile %6,1 reyting oranları izlemektedir. Yine bu iki diziyi Clean With Passion For Now, Mama Fairy and the Woodcutter ve Dance Sports Girls izlemektedir.

12 Aralık Çarşamba

Güney Kore reytinglerinin haftalık sonuçlarına 12 Aralık Çarşamba günü ile devam ediyoruz. Bu günün reytinglerde birinci 14. bölümüyle aldığı %11,5 reyting oranıyla An Empress’s Dignity oldu. Aynı dizisin 13. bölümü %8,2 oranıyla reytinglerde üçüncü  sırayı alırken ikinci sırayı %8,5 reyting oranına sahip Boyfriend dizisinin 5. bölümüne kaptırdı. Bu dizileri listede Red Moon, Blue Sun, Happy to Die, Fluttering Alert ve God’s Quiz 5 izledi.

13 Aralık Perşembe

13 Aralık Perşembe gününün reytingleri bir önceki gün ile benzerlik göstermektedir. Reytinglerin birinci ve ikinci sırası An Empress’s Dignity dizisinin 15. ile 16. bölümlerine aittir. Bölümler sırasıyla %11 ve %14 reyting oranına sahiptir. Perşembe günü Boyfriend dizisi ikinciliği kaptırarak üçüncü sırayı aldı. Dizinin 6. bölümü %8,6 reyting oranına sahip oldu. Yine bu dizileri listede Red Moon, Blue Sun, Happy to Die, Fluttering Alert ve God’s Quiz 5 izledi.

14 Aralık Cuma

14 Aralık Cuma günü listede iki yapım görmekteyiz. Listenin birincisi %8,4 reyting oranıyla Sky Castle dizisinin 7. bölümü oldu. İkinci sırayı ise Top Star Yoo Baek’in 5. bölümü %2,2 reyting oranıyla aldı.

15 Aralık Cumartesi

Geldik bu haftanın Kore’de en çok reyting alan dizilerinden birine; My Only One. Dizinin 54. bölümü %31,6 reyting oranıyla birinci olurken olurken onu %26,6 reyting oranıyla dizinin 53. bölümü izledi. Üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sırayı %10,2 ile %12,9 arasındaki reyting oranlarıyla A Pledge to God dizisinin yeni bölümleri aldı. Bu iki diziden sonra sıralamada Sky Castle ve Memoies of the Alhambra dizilerini görmekteyiz.

16 Aralık Pazar

16 Aralık pazar günü de yine bir önceki gün ile benzerlik göstermektedir. Birinci sırayı yine My Only One aldı. Bu sefer listede onu My Healing Love izledi. Bu iki diziden sonra ise Memories of the Alhambra ve Priest gelmektedir.