Rüya Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?


Güncelleme: 25 Temmuz 2017 : 23:56
5

Show Tv ekranlarının yaz sezonu dizisi olarak planladığı Rüya dizisi ile ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı. Dizinin başrol oyuncuları belli olurken çekim yeri de merak konusu oldu.Geçtiğimiz günlerde Show Tv’nin yaz sezonu için uzun süredir görüşmeler yaptığı dizisi Rüya’nın Temmuz-Ağustos ayı içerisinde yayınlanmaya başlayacağı belli oldu.

Dizinin cast çalışmaları sürerken başrol oyuncularının Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu olacağı açıklandı. Dizinin senaryo çalışmaları da devam ederken senaryoya uygun çekim yerleri için de araştırmalar başladı.

Rüya dizisinde maddi durumu iyi olmayan bir kız ile zengin bir gencin dram dolu aşk hikayesine yer verilecek. Bu hikayenin en etkileyici şekilde izleyici ile buluşabilmesi için hazırlıklar da titiz bir şekilde devam ediyor.

Dizinin ilk çekim yeri olarak İstanbul’da lüks bir plaza belirlendi. Ceyhun Mengiroğlu’nun canlandıracağı karakterin ofisi bu plazanın içinde yer alacak. Plazanın İstanbul Levent civarında bulunduğu söyleniyor. Dizinin çekimleri genel olarak İstanbul’da devam edecek. Nişantaşı, Bebek gibi lüks semtler diziye ev sahipliğini yapacak.

Yer aldıkları tüm yapımlarda izleyicilere başarılı oyunculuk performansları ile keyifli seyirler sunan Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu’nun uyumu da izleyicileri derinden etkileyecek. Yaz sezonu dizisi olarak ekranlarda olması planlanan Rüya dizisi, reytinglerin yüksek olması durumunda yeni sezonda da devam edebilecek. Rüya dizisi ile ilgili tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz! Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Rüya Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu. Rüya Dizisi Kim Kimdir?

 

5 YORUMLAR

Comments are closed.