Darısı Başımıza Rüya Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 17:05
0

Ekranların sevilen yüzü Açelya Topaloğlu Darısı Başımıza dizisiyle tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor.Son olarak Meryem dizisiyle izlediğimiz genç oyuncu Show Tv’nin iddialı dizisi Darısı Başımıza kadrosunda Rüya karakterine hayat veriyor. Darısı Başımıza Rüya kim? Oynadığı diziler ve kariyeri hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında…

Gold Film imzası taşıyan, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat’ın yer aldığı Show TV’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Darısı Başımıza’nın oyuncu kadrosu açıklandı. İzmir’de çekimleri başlayan dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi seçkin isimler yer alıyor.

Hayatını 3 çocuğuna adamış fedakar bir anne olan Zerrin’in hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Fakat yakın planda üçünün de böyle bir niyeti yoktur. Büyük kızı Rüya eski bir oyuncuya platonik aşık, ortanca kızı Öykü yurt dışında kariyer peşinde, küçük oğlu tam bir ana kuzusudur. Zerrin’in umutlarını kaybettiği anda Öykü evlenmeye karar verdiğini söyler. Her şey Öykü’nün isteme töreninde başlar. Dünürler arasında eski defterler bir bir açılıyor.

Dizide Zerrin’in büyük kızı Rüya karakterine Açelya Topaloğlu hayat veriyor. Açelya Toplaoğlu kim? 19 kasım 1986 yılında dünyaya gelen oyuncu çocukluktan itibaren dansla iç içedir. Uzun yıllar Tan Sağtürk dans okunda eğitimler almıştır. Eğitimin ardından Anadolu Ateşi Dans Grubunda bir süre yer almıştır. Sonrasında oyunculuğa yönelmiş ve 2009 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimler almıştır. Bu süre zarfında ufak tefek tiyatro oyunlarında boy göstermiştir.

Aşk Yakar Belda dizisiyle ilk beyaz ekran deneyimini yaşamıştır. Akabinde Arka Sokaklar dizisiyle başlayan kariyeri Kaçak Gelinler dizisiyle devam etmiştir. Kaçak Gelinler dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştır. İnadına Aşk ve Meryem dizilerinde gösterdiği performansla izleyenlerin beğenisini toplamıştır.

Darısı Başımıza dizisi Rüya kim sorusunu sizler için paylaştık. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.