Rüya Dizisi Gülendam Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Temmuz 2017 : 22:31
0

Show Tv’nin 2017 yaz sezonu için hazırladığı Rüya Dizisinin fragmanları da yayınlanmaya başladı. Başrollerinde geçtiğimiz 2 sezonda Star Tv ekranlarında izlenme rekorları kıran Kara Sevda dizisinde oldukça iyi bir performans sergileyen Zeynep karakterine can veren Hazal Filiz Küçükköse ve yine Star Tv de ilgiyle izlenen Paramparça dizisinde rol alan Ceyhun Mengiroğlu’nun rol aldığı dizinin diğer oyuncuları da merak konusu oldu.

Dizide Hazal Filiz Küçükköse’nin can verdiği Elif’in üvey annesi Gülendam karakteri uyanık ve acımasız bir kadın olarak kendi geleceğini garantiye almak için Elif’i bir an önce evlendirmek ister. Gülendam karakterine can veren oyuncumuzun gerçek ismi de Özge Sezince’dir.

Özge Sezince 1986 İstanbul doğumlu olup Marmara Üniversitesinden mezun olmuştur.Herşey Dahil isimli yarışmayla tanınan güzel oyuncu daha sonra dizilerde rol almaya başlamış ve oldukça iyi bir performans sergilemiştir.  Özge Sezince Emater, Suskunlar, Kış Masalı ve Sevda Kuşun Kanadında gibi bir çok dizide rol almıştır.

Dizinin hikayesine baktığımızda birbirine oldukça zıt bir yaşam tarzı ve sosyal farklılığı olan iki ailenin Elif ve Bulut isimli çocuklarının imkansız aşklarını konu alır. Elif’in üvey babası ve annesi Gülendam Elif2i bir daire karşılığında kendisinen yaşça büyük birisine vermek isterler. Bu şekilde başlayan aşk hikayesi bakalım nasıl gelişecek?

Sizler oyuncular ve dizinin hikayesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Siz de dizi ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

Rüya Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu. Rüya Dizisi Kim Kimdir?


Rüya Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?


Rüya Dizisi Erken Final Mi Yapacak? Rüya Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?