Rüya Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu. Rüya Dizisi Kim Kimdir?


Güncelleme: 25 Temmuz 2017 : 00:00
6

Rüya dizisi Temmuz ayı ortalarında ekranlara gelmeye başladı. Peki Rüya dizisinin konusu nedir?  Oyuncu kadrosunda kimler var? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Show tv ekranlarında sizlerle buluşacak olan 2017-2018 yeni sezon dizileri arasında olacak Rüya Dizisinin oyuncu karakterleri birer ikişer belli olmaya başladı.

Dram tarzında olduğu söylenen yepyeni bir yapım tüm hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Rüya dizisi Temmuz ayı ortalarında ekranlara gelmeyi planlanan dizinin tüm oyuncu ve karakterleri haberimizde…

Rüya dizisinin senaristlik koltuğunda ise Funda Alp yer alıyor. Gold Filmin yapımcılığını üstlendiği Rüya Dizisinin konusu ise fakir bir genç kız ile zengin bir adamın aşk hikayesini anlatıyor. Dizinin konusu kısaca şöyle.

Rüya Dizisinin Konusu-Hikayesi

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray’la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif’in üvey annesi tarafından kendinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirilmek istenmesi bunların en başında gelir.

Üvey anne Fettan Gülendam kendi geleceğini güvence altına almak için daire karşılığı Elif’i satmak istemektedir. İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif’in tüm hayallerine engel olmaktadır.

Elif’in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif ‘i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesi istenir.

Fakat Bulut, Elif’le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut’un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi  Alaz’ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

Rüya Dizisi Tüm Oyuncu Kadrosu

Rüya Dizisi Bulut Giray-Ceyhun Mengiroğlu Kimdir ?

1986 da İstanbul’da doğan yakışıklı oyuncu daha önce mankenlik yaparken şimdi oyunculukta kendini geliştirmeye devam ediyor.Turizm otelcilik okumuş yetenekli oyuncu fakat bunun üzerine bir işte çalışmamaktadır.

Giraylar ailesinin tüm imkanlarını adil ve uyumlu şekilde kullanan, iyi eğitim almış, kürek çeken, motosiklete binen, idealleri yüksek, hayalleri peşinde koşan gözü kara ferdidir. Başta Alaz’la arkadaş olan Bulut, sonrasında Alaz’ın, Cihan’ın oğlu olduğunu öğrenmesinden dolayı Cihan’a ve Alaz’a karşı rekabet duygusunu içten içe körükleyecektir. Elif’e olan aşkından hiç vazgeçmeyecektir.

Rüya Dizisi Elif-Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

1988 Mersin de dünyaya gelmiş ünlü oyuncu Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümünü yarıda bırakıp Ankara Üniversitesi Kimya Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kariyerinde ki zirve noktaya Kara Sevda dizisinde Zeynep Soydere karakteriyle ulaştı.

Ardalı ailesinin tüm yükünü omuzlarında taşıyan Elif, bir mağazada satış elemanı olarak çalışmaktadır. Babası Faysal, abisi İnan, üvey annesi Gülendam ve üvey kız kardeşi Cemre ile beraber fakir bir mahallede yaşarlar. İyi, hayalleri olan, sevdiği insanları koruyup kollayan kısaca hayatın zor şartlarına göğüs gerer. Kendi tasarım markasını kurmak en büyük hayalidir. Bulut Giray’la tanışması hayatının dönüm noktasıdır. Biz bu masum ve mutlu kızın başına gelenlerle beraber nasıl değişmek zorunda kaldığını, hayatla ve kötülerle mücadele ederken oyunu kurallarına göre oynamak zorunda kalmasının hikayesini izleyeceğiz.

Rüya Dizisi İnan Ardalı-Emir Çubukçu Kimdir?

Emir Çubukcu daha önce Karadayı dizisi ile ekranlara gelmiştir.

Elif’in abisidir. Çalışmaktan hoşlanmayan, ipe sağa gelmez işsiz güçsüz bir serseridir. 

Rüya Dizisi Özge Özder Kimdir?

Özge Özder daha önce Umutsuz Ev Kadınları, Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerinde rol alarak başarısını kanıtlayan oyuncular arasındadır.

Giraylar Holding’in imparatoriçesi, 40’larının ortalarında. İş dünyasının kurallarını net olarak bilen ve uygulayan bir karakter. Kendi çıkarı için tüm sınırları zorlayan, kötülük yapmaktan çekinmeyen tam bir mantık kadını. Ruhşan Giray, güzel ve her daim iddialı. Onu tanımlayan kelime ise hırs. Durulmak bilmeyen hırsı başarılı olmasını, işinde yükselmesini sağlasa da kocası Cihan ile aralarına aşılmaz duvarlar örmüş. Elif’le – Bulut’un ayrılması için elinden gelen tüm entrikaları yapmaya hazırdır.

Rüya Dizisi Goncagül Sunar Kimdir?

Hazal Goncagül’ü ise Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle ekranlara gelmişti. Şimdi ise Rüya dizi ile ekranlara gelecek.

Vuslat’ın annesidir. Zamanında Elif’e de annelik yapmıştır. Ailesi ile sorun yaşayan Elif için sığınılacak bir liman gibidir. Elif ve ailesi arasında bir denge unsuru olarak ağırlığını koymaktadır.

Rüya Dizisi Atilla Saral Kimdir?

Zeytin Tepesi, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol alan ve karizmatik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Atilla Saral Rüya dizisinde kariyerine devam ediyor.

Giray ailesinin babası. 50’lerinin ortalarına yaklaşan Cihan, her şeye sahip olmasına rağmen mutluluğu bir türlü yakalayamayan zengin bir adam. Ruhşan ile aşk evliliği yapan ama onca paraya, zenginliğe, birbirinden güzel iki çocuğa rağmen Ruhşan’ın hırsını bir türlü dizginleyemeyen Cihan, giderek karısından uzaklaşır. Mutluluğu başka kadınlarda aramaya başlar. Nuran’dan evlilik dışı çocuğu olur, Alaz.

Rüya Dizisi Özge Sezince Kimdir?

Yıldızlar Şahidim dizisinde izlediğimiz güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Özge Sezince Rüya dizisinde sizlerin karşısına çıkacak olan oyuncuya başarılar diliyoruz.

Zengin olma hayatı ile yanıp tutuşan bir karakterdir. Zengin olmak için herşeyi ve herkesi kullanabilecek bir karaktere sahiptir. Kızı Cemre’yi de kendisine benzetmektedir.

Rüya Dizisi Erken Final Mi Yapacak? Rüya Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?


Rüya Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?

 

6 YORUMLAR

  1. dizinin izlenme günü salı değilde çarşamba günü olarak değiştirilmesini rica ediyorum

Comments are closed.