Rüya Dizisi Erken Final Mi Yapacak? Rüya Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?


Güncelleme: 22 Temmuz 2017 : 23:30
53

Show Tv ekranlarının yaz sezonunda başlayan Rüya dizisi final mi yapıyor? Rüya dizisinin final tarihi ne zaman? Rüya dizisi ne zaman final yapacak?

Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu’nun başrolleri paylaştığı Rüya dizisinin final yapacağı iddia ediliyor. Kara Sevda dizisinde yer alan Hazal Filiz Küçükköse, dizinin final yapmasının ardından hemen yeni dizisinin çekimlerine başlamıştı. Hatta Kara Sevda dizisi devam ederken ünlü oyuncu Rüya dizisinden gelen teklifi kabul etmişti.

Romantizm ve aşk dolu sahneleri ile izleyicinin beğenisini kazanan Rüya dizisi, yaz sezonunda Show Tv’nin en güçlü dizilerinden birisi oldu. İki gencin birbirlerine olan aşkınının konu edildiği dizi, çok sevilse de yeni sezonda devam edemeyebileceği iddia edildi.

Show Tv, geçtiğimiz sezonda İçerde, Yeni Gelin gibi dizileriyle büyük başarı yakaladı. Ardından dizilerden çok yarışma programları ile adından söz ettirdi. Ancak diğer kanallardaki reyting mücadelesinde en büyük başarısını İçerde dizisi ile kazandı. Bu nedenle yeniden güçlü dizileri ekran karşısına getirmeyi amaçlıyor.

Rüya dizisi ise yalnızca yaz sezonu için hazırlanan bir dizi oldu. Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Özge Özder, Ulaş Tuna Aslantepe gibi birbirinden ünlü oyuncular da dizide yer alıyor. Ancak dizinin reytingleri istenen seviyelere de ulaşmıyor. 2,58 reyting puanı ile ilk haftaya 4. sıradan giriş yapan dizinin akıbetini ilerleyen haftalar belli edecektir. Eğer dizi konu yönünden izleyiciyi ekranlara çekmeyi başaramazsa dizi yeni sezonu görmeyebilir.

Siz Rüya dizisinin yeni sezonda devam etmesini ister misiniz? Rüya dizisi devam etmeli mi yoksa final mi yapmalı?

Rüya Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncu Kadrosu. Rüya Dizisi Kim Kimdir?


Rüya Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizinin Çekim Yeri Neresi?

53 YORUMLAR

Comments are closed.