Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Güncelleme: 9 Ağustos 2018 : 16:03
0

Sultan Abdülhamid dönemini konu alan Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon oyuncu kadrosu netlik kazanmaya başladı. İlk sezonu ile büyük başarı yakalayan dizi, 2. Sezona yepyeni oyuncularla girecek. Peki Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler yer alacak?

Geçmişten günümüze bir ayna tutan proje her kesimden insanın ilgisini çekmeyi başardı. Yayınlandığı günden itibaren hem beğeni hem de eleştiri yağmuruna tutulan dizi, önemli bir izleyici kitlesine ulaştı.  Sezon ortasında ekrana gelen Payitaht Abdülhamid, aynı dönemde yayın hayatına başlayan bir çok dizinin aksine 2. Sezon onayını almayı başardı.

Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını ve devlet başkanlığı yaptığı dönemin anlatıldığı dizi genç yaşlı demeden milyonlar tarafından izlendi.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Ne Zaman Başlayacak?


24 Haziran tarihinde sezon finali yapan dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler yer alacak, kimler diziye veda edecek? Yaptığımız araştırmalar ve ulaştığımız sağlam kaynaklara göre dizi aynı kadroyla 2. Sezona devam edecek. Sevilen dizinin kadrosuna yeni oyuncular dahil olacak fakat bu isimler yapım şirketi tarafından sır gibi saklanıyor.

Dönem dizisi olduğu için oldukça yüksek maliyetli bir proje olduğu biliniyor. Diğer dizilere oranla daha fazla figüran oyuncuya ihtiyaç duyulduğu bununda maliyetleri artırdığı açıklanmıştı. Fakat her şeye rağmen kaliteden ödün vermeyerek zirveye oturmayı başaran bir dizi. Payitaht Abdülhamid 2017-2018 sezonu ile Ekim ayının ilk haftası sizlerle.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Payitaht Abdülhamid Dizisi 2. Sezon Yeni oyuncular

Payitaht Abdülhamid Nik Xhelilaj Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Volkan Keskin Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Özlem Conker Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Berkan Şal Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Saygın Soysal Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Gözde Kaya Kimdir?