İki Yalancı Dizisi Konusu ve Tüm Oyuncuları


Güncelleme: 31 Temmuz 2017 : 21:52
6

Televizyon ekranlarının sevilen ve en çok izlenen kanalları arasında olan Kanal D ‘nin 2017-2018 yeni sezon dizileri arasına bir yenisini daha ekledi.

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde olacağı İki Yalancı dizisinin tüm oyuncuları ve karakterleri sizler için haberimizde.

Tükenmez Kalem yapım şirketi tarafından ekranlara gelecek olan İki Yalancı dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Romantik komedi tarzını ekranlara getirecek olan dizinin çalışmaları eylül ayına yetişmesi için tüm hızıyla devam ediyor.

İki Yalancı oyuncu kadrosu belli oldu. İşte beklenen o kadro; Keremcem (Serkan), Yağmur Tanrısevsin (Duygu), Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk), Pınar Karaman (Esra), Ahmet Kayakesen (Alp), Rahmi Dilligil (Cemil), İnci Şen (Merhamet), Şebnem Gürsoy (Melike), Tuna Arman (Gülsüm), Selçuk Sazak (Mümtaz), Erol Aydın (Mehmet), Aykut İspir (Burhan), İlsu Olcahan Kubak (Aslı)

İki Yalancı Dizisi Tüm Oyuncu Kadrosu

İki Yalancı Dizisi Keremcem (Serkan) Kimdir?

Keremcem’in gerçek adı Kerem Cem Dürük’tür. 1977 yılında Muğla’nın Milas ilçesinde doğdu. Şarkıcı olarak başladığı kariyerinde oyunculukla zirveyi yakaladı. 2001 yılında şarkıcılık ile başladığı kariyerine 2004 yılında yayınlanan Kerem ile Aslı dizisiyle devam etti.


İki Yalancı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


İki Yalancı Dizisi Yağmur Tanrısevsin (Duygu) Kimdir?

Yağmur Tanrısevsin 1990 Mersin doğumludur. İlk tanınması “Güneşi Beklerken” dizisi ile olmuştur. İngilizce oynadığı Amerikan yapımı The Tragedy isimli filmde Jennifer rolünde oynamıştır. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel ve resimle ilgilenmektedir. Diğer taraftan hem oyunculuk hem de seramik-cam bölümünde eğitimini sürdürmektedir.

İki Yalancı Dizisi Hazal Şenel (Burcu) Kimdir?

Son olarak İçimdeki Fırtına dizisinde rol alan genç oyuncu temmuz ayında başlayacak olan İki Yalancı dizisinin kadrosuna dahil oldu. 1992 İstanbul doğumludur. Tiyatro, bale, halk oyunları ile ilgilenmektedir. İlk olarak Selena dizisi ile meşhur olmuş ve daha sonra Türk Malı, Pis Yedili gibi dizilerde oynamıştır.

İki Yabancı Serhan Arslan (Naci) Kimdir?

Serhan Arslan 1981 İstanbul doğumludur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak kariyerine devam etmektedir. İstanbul üniversitesi Felsefe mezunudur. 8 yaşında başladığı oyunculuğa Londra ve  Amerika’da devam etmiştir. Berlin Film festivaline ülkemizden seçilen ilk isim olmuştur. Arka Sokaklar, Bizim Otel, Dünya Varmış, Hayat Bilgisi, Cennet Mahallesi gibi dizilerde oynamıştır.

İki Yabancı Koray Erkök (Cenk) Kimdir?

Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Deniz Yıldızı ve Aşk Kaç Beden Giyer gibi dizilerde oynamıştır. Genç bir oyuncu olmasından dolayı hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır.

İki Yabancı Pınar Karaman (Esra) Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu olan oyuncu, çocukluğundan beri hayali olan tiyatro eğitimini Gülçin Hatıhan tiyarosunda almıştır. Hayatımın Aşkı dizisinde Duru karakteri ile ilgili toplayan oyuncu daha önce Küçük Gelin ve Baba Candır dizilerinde yer aldı. Baba Candır dizi setinde tanıştığı Özgür Karaman ile evlenen oyuncunun evliliği devam ediyor.

İki Yabancı Ahmet Kayakesen (Alp) Kim?

1988 doğumlu olan Kayakesen, İzmir’de doğup büyümüştür. Tiyatroya olan aşkı ise çocukluğundan gelmektedir. İlk olarak Çılgın Dershane isimli sinema filminin üçüncüsünde Ercü karakterini canlandırmıştır. Kocamın Ailesi, Hanım Köylü, Kertenkele gibi dizilerde rol almıştır.

İki Yabancı Rahmi Dilligil (Cemil) Kimdir?

1956 doğumlu olan oyuncunun annesi ve babası da tiyatrocudur. Anne ve babasının mesleğini devam ettirmek isteyen Rahmi Dilligil, Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Döngel Karhanesi, Anka Kuşu, Benim Adım Ferudun gibi yapımlarla izleyicinin karşısında olmuştur.

İki Yabancı İnci Şen (Merhamet) Kimdir?

1999 yılında Çiçek Taksi dizisi ile ekranlarda rol almaya başlayan İnci Şen, aslında Şener Şen’in de kız kardeşidir. Bir İstanbul Masalı, Memleket Hikayeleri, Kaçak Gelin, Kader Çizgisi, Adını Feriha Koydum, Maral, Vuslat Yolu gibi yapımlarda yer alan oyuncu, oldukça başarılı bir performans sergilemektedir.

İki Yabancı Şebnem Gürsoy (Melike) Kim?

1964 yılında Ankara’da doğan oyuncu, oyunculuk eğitiminin yanı sıra Hacettepe Üniversitesinde Sosyoloji eğitimi de almıştır. Ancak evlenmesi, bu okulu bitirmesine mani olmuştur. Melekler Korusun, Bizim Evin Halleri, Unutma Beni Sıdıka ve Ankara’nın Dikmeni dizilerinde rol almıştır.

İki Yabancı Tuna Arman (Gülsüm) Kimdir?

1969 doğumlu olan oyuncu Çiçek Taksi dizisindeki Manolya karakteri ile akıllara kazınmıştır. Hepsi 1, Avrupa Yakası, Tatlı Hayat gibi eğlenceli dizilerde de yer alan oyuncu özellikle tiyatro alanında etkin olmaya devam etmektedir.

İki Yabancı Selçuk Sazak (Mümtaz) Kim?

Ankara’da doğup büyüyen oyuncu, geç yaşlarda televizyon dünyası ile buluşma imkanı yakalamıştır. Kod Adı, Bahar Dalları ve Kurt Seyit ve Şura dizileriyle ekranlarda olmuştur.

İki Yabancı Erol Aydın (Mehmet) Kimdir?

Kınalı Kar, Kurtlar Vadisi, Arka Sokaklar, Parmaklıklar Ardında, Elif, Çalıkuşu ve İçimdeki Fırtına gibi birçok yapımda yer alan oyuncu İki Yabancı dizisinde de Mehmet karakterini canlandırmaktadır.

İki Yabancı Aykut İspir (Burhan) Kimdir?

Samsunlu olan oyuncu 32 yaşındadır. Düşevi Oyuncularında tiyatro eğitimi almasının ardından Erzurum Atatürk Üniversitesinde de eğitim almıştır. Sevdaluk dizisindeki Lüftü karakteri ile tanınmaya başlamıştır.

İki Yabancı İlsu Olcahan Kubak (Aslı) Kim?

2016 yılında Maltepe Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Tiyatrolarda çeşitli rollerde yer alan oyuncunun ilk televizyon deneyimi İki Yalancı dizisi olacaktır.

6 YORUMLAR

  1. Allah aşkına şu Kerem cemi çıkarın diziden adamda karizma yok yürüyüşünde meymenet yok dik duramıyor çömez gibi yürüyor oynadığı karakter ona yakışmıyor ve adam rol bile yapamıyor ses tonu kaba ve rollere uymuyor bence bu adamı bırakın şarkı söylesin yeter ☺

Comments are closed.