Zuhal Topalla Sofra’da 5 Kasım Gülşah, Sevil, Melike, Hülya, Çağla Kimdir?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 20:58
0

Zuhal Topal’la Sofra’da yeni bir haftaya 5 kasım pazartesi günü başladı. Adana’dan sonra İstanbul’da seyircisi ile buluşan Zuhal Topal birbirinden renkli gelin ve kaynana adayları ile ekranlarda. Bu haftanın yarışmacıları; Gülşah-Seyhan, Sevil-Ayten, Melike-Fatma, Hülya-Halime, Çağla-Fatma çiftidir. Şimdi gelin ve kaynana adaylarını yakından tanıyalım. Zuhal Topalla Sofra’da 5 Kasım Gülşah, Sevil, Melike, Hülya, Çağla Kimdir?

Zuhal Topalla Sofra’da Gülşah ve Seyhan durmuş Kimdir?

İstanbul ÇAtalca’da ilk gün yarışmacıları ile buluşan ekip ilk gün çekimlerini burada yaptı. Haftanın ilk günkü yarışmacıları Gülşah ve Seyhan Durmuş çifti. Gelin ve kaynana Adanalılar. Gülşah 19 yaşında 2 yıllık evlidir. Anadolu yemekleri ustası kayınvalidesi Seyhan hanım ise açık sözlü birisi olarak kendisini tanıtmaktadır. Gelin ve kayınvalide el ele verdi büyük ödüle gözünü dikti.

Zuhal Topalla Sofra’da Sevil ve Ayten Kimdir?

6 Kasım Salı gününün yarışmacıları Sevil Değirmenci ve Ayten Uzunyayla’dır. Gelin Sevil 33 yaşındadır ve 15 senelik evlidir. Sevil hanım asi ve dediğim dedik birisidir. Kayınvalidesi Ayten Hanımise yılların aşçısı olarak yarışmada gelininin en büyük destekcisi. 2 mutfak tutkunu kol kola girdiler ve rakiplerine meydan okumaktadırlar.

Zuhal Topalla Sofra’da Melike ve Fatma Sanin Kimdir?

7 Kasım Çarşamba, 3. gün yarışmacıları Melike ve Fatma Sanin hanımlardır. Melike 31 yaşında 1 yıllık evlidir. Her an patlamaya hazır bomba gibi yarışmanın ağır toplarıdan. Kayınvalidesi Fatma hanım ise titizlik ve düzen takıntılı birisidir. İkisi de çok iddialı, büyük ödül bizim diyorlar.

Zuhal Topalla Sofra’da Hülya ve Halime Taşköprü Kimdir?

Perşembe günü yarışmacıları Hülya ve Halime Taşköprü’dür. Hülya 24 yaşında ve 2 yıllık evlidir. Gerçek bir lezzet tutkunu olan kayınvalidesi Halime Hanım ise sivri dilli ama bir o kadar da merhametli. İkisi de rakiplerine şans tanımıyor ve büyük ödül bizim olacak diyorlar.

Zuhal Topalla Sofra’da Çağla ve Fatma Balatlı Kimdir?

Cuma günü yarışmacıları Çağla ve Fatma Balatlı ailemiz. Bu heyecan için İzmir’den kalkıp yarışmaya katılmışlar. Gelin 27 yaşında ve 2 yıllık evlidir. Yarışta hızlı mutfakta ise çevik ve hızlı olduğunu söylüyor. Kayınvalidesi ile omuz omuza veriyorlar ve İzmir’e eli boş dönmemeye kararlılar.