Zuhal Topal’la Sofrada 25 Ekim Perşembe Puanları, Zuhal Topal Kaç puan Verdi?


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 13:57
1

24 ekim Çarşamba günü Sinem ve Nazmiye Öztürk çifti yarıştı. Gergin bir ortamda geçen günü sonunda gelin Sinem 1 kaynanadan 1 puan diğer bir kaynanadan da 2 puan aldı. 24 Ekim Çarşamba puanlarını [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz. Peki 25 Ekim Perşembe puanları, 25 Ekim Perşembe yarışmacısı Sedef kaç puan aldı?

Zuhal topal’ın sunumu ile ekranlara gelen Zuhal topal’la Sofrada gergin dakikalar ile devam ediyor. Kaynanaların birbirleri ile olan çekişmeleri, gelinlerin lezzetleri yemekler ile kayınvalideleri etkileme çabaları ve birbirinden ilginç hikayeler ile Zuhal Topal’la Sofrada 25 Ekim Perşembe günü evlerimize konuk oluyor.

24 Ekim Çarşamba günü neler yaşandı kısaca hatırlayalım. Sinem yapmış olduğu yemekler ile 2 kaynanadan 1+2 toplamda 3 puan puan aldı. Bu olay dünkü bölümde olay oldu ve çok tepki aldı. Diğer 2 kaynana da 3 puan verdiler. Kaynanalardan toplamda 9 puan alan sinem gelim Zuhal topal’dan da 6 puan aldı. Günü 15 puanla kapatan gelin Selin, kaynanalara çok tepki gösterdi.

Sinem’in tepkileri karşısında zor anlar yaşayan kaynanalara sosyal medyadan da destek geldi. İzleyiciler gelinin saygısız olduğunu ve çok ayıp ettiğini söylediler.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Ekim Puanları, Toplam Puan!

Ispanaklı börek Zuhal Topal tarafından sevildi Ancak kimi kaynana ıspanağın kıymasını çok buldu Kimisi ıspanağı çok buldu. Saç kavurma ve pilavı özenle yapan gelin Beğendim Beğendim yiyeceği konusunda çok heyecanlıydı. Saç kavurmanın sunumu da çok önemliydi. Kaynanalar sofrada Beklerken saç kavurmanın nasıl geleceği konusunda kendi aralarında durum analizi yaptılar.

Ispanağın temizlenmesi konusunda sirke yatırılıp yatırılmadığını sordular. Kaynana Olmaz ise kendisinin sağlığı açısından sirke kullanmadıklarını söyledi. Hatice hanım ise Ayrıyetten saç yemeğinin yapıldığı saçı görmek istedi. Saç yemeği servis tabağında pilav ve saç kavurma olarak servis yapıldı.

Gavur Dağı salatası arpa şehriyeli pilav ve saç kavurma kaynaklara tarafından takıldı. Gülten hanım saç kavurma ve çok beğendi çok övdü pilavın yanına az buldu. Onun haricinde ana yemeği beğendi. Salatayı çok sulu buldular çok ekşi ve sulu olmuş dediler. Nurten Hanım, Yaşar hanıma salatanın suyunun fazla olduğunu Gelinine söylemesi gerektiğini hatırlattı. Diğer kaynaklar ise keşke bunu biz gelmeden önce mutfakta gelinine söyleseydin, onu uyarsaydın dediler.

Çıtır irmik tatlısı sofraya geldi ve kaynaklarımız tatlıyı afiyetle yediler. çıtırı iyi dendi ancak şerbetini tam çekemediğini söylediler. Sedef ise şekeri kendisini eliyle erittiğini ocağa koymadığını çok uğraştığını tam kararında olduğunu söyledi. Sibel Hanım da çıtır irmik tatlısını çok beğendim çıtırı iyi dedi tam kıvamında olmuş şekeri dedi. Zuhal Topal Ayrıca lokma tatlısını da çok beğendi.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Ekim Perşembe Puanları

Nurten Hanım 4, Halime Hanım 2, Nazmiye Hanım 2, Hatice Hanım 4, Zuhal Topal 7

[kirmizitext]Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ekim Cuma Kim Kazandı? Puanlar ve Sıralama! <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.