Zuhal Topal’la Sofrada 24 Ekim Çarşamba Puanları, Kim Kaç Puan Verdi?


Güncelleme: 25 Ekim 2018 : 10:38
1

24 Ekim Çarşamba günü yeni bölümü ile evlerimize konuk olan Zuhal topal’la Sofrada’da kaynanalar yine gerilmeye başladı. Kim kaç puan verdi, günün yarışmacısı kaç puan aldı?

Pazartesi günü Duygu ve Halime Hanım yarıştılar. 2. Gün Salı günü ise Melek ile Hatice Özdemir Hanım yarıştılar. 24 Ekim Çarşamba günü ise Sinem ve Nazmiye Öztürk yarışacaklar. Perşembe günü Sedef ve Yaşar Isırgan iddalı bir şekilde büyük ödülün sahibi olacağız diyorlar. Ve son gün Cuma günü Aysun ve Nurten Kuşatan yarışacaklar.

Eleştirilerin odağında olan kaynanalar sosyal medyada çok fazla olumsuz tepki alıyorlar. Yemekleri yedikten sonra hep düşük puan veriyorlar diyorlar. Diğer bir eleştiri ise kaynanaların kendi aralarındaki rekabetten gelinler çok fazla etkileniyor ve yemekleri çok güzel olan gelinler bu iç savaş nedeni ile düşük puan alabiliyorlar deniyor. Hak vermek lazım.

Çünkü yemekleri yerken beğenen kaynanalar sonrasında hemen düşük puan veriyorlar. Ya da kendi sırasını geçiren kaynana beğense de beğenmese de düşük puan verip rakibinin puanını düşürüyor. Gelelim 24 ekim Çarşamba ise Sinem ve Nazmiye Öztürk’ün aldığı puanlara. Kim kaç puan verdi, sıralama nasıl oldu?

Gelin Sinem Öztürk, kaynanalardan sırası ile 3+3+1+2 puan aldı. Toplamda kaynanalardan 9 puan alan Sinem, Zuhal hanımdan 6 puan alarak günü 15 puan ile tamamladı.

Comments are closed.