Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ekim Cuma Kim Kazandı? Puanlar ve Sıralama!


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 14:06
1

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ekim Cuma günü haftanın finali ile evlerimize konuk oluyor. [kirmizitext]25 ekim Perşembe günü[/kirmizitext] oldukça hararetli geçen Zuhal topal’la Sofrada 26 ekim Cuma gününde neler yaşanacak? Yarışmacı kaç puan alacak, kim birinci olacak gibi detaylar haberimizde.

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ekim Cuma puanlarına geçmeden önce kısaca haftanın analizini yapalım. Bu haftada en çok eleştiri Halime hanımın tüm yarışmacılara düşük puan vermesine oldu. İlk gün yarışmacısı Halime hanım gününü savdıktan sonra ve gelini çok fazla eleştiri alınca bir anda agresifleşti.

Diğer yarışmacılara düşük puanlar veren Halime hanım 1 ve 2 puanlar verdi. 26 ekim Cuma günü kaç puan vereceği de oldukça merak ediliyor. Bu konu hem diğer yarışmacılar hem Zuhal topal hem de takipçiler tarafından çok eleştirildi. Sosyal medyada konu ile ilgili çok fazla yorum yapıldı. Yaşar hanım ve gelini ise takipçilerin favorisi oldu.

İşte Yaşar Hanım ve gelini ile ilgili yazılan bazı yorumlar; artan_gulsah75: “Yaşar hanım gil hakketti yüksek puanları ne yazık ki hakkaniyetten bahseden zuhal en düşük puan verdi umarım rahat uyumazlar”

fatmanakis12: “Yasar teyzenin kazanmasini isterdim gelinide becerikliydi haftanin birincisiydi ama en dusuk puani aldi haksizlik yapildigini dusunuyorum” dilek7148: “Zuhal hanım kaynanaların yaptıkları haksızlığa safraya yinede yasar teyzegile düşük puan verdi 8 bari vereydi..yaşar hanım ve gelini hak ediyodu birinciliği”

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Ekim Cuma Kim Kazandı?

Duygu ve Melek iki finalist olarak finale kaldılar. Ve 26 ekim cuma gününün kazananı Melek oldu. Melek ve Hatice hanım 24 puan ile brinci oldular.

 

Comments are closed.