Zuhal Topal Gelinleri ve Kaynanaları Kim? Kim Nereden Katılıyor Fox Tv


Güncelleme: 24 Ekim 2018 : 11:50
1

Zuhal Topal evlendirme programlarının ohalde yayından kaldırılması ile birlikte yeni bir program arayışına girdi. Ve evlendirme programlarından çok çok farklı bi formatta yemek programı ile izleyici karşısına geçti. Peki Zuhal Topal’ın yemek programındaki gelinleri kim Zuhal Topal’ın yemek programındaki Kaynanalar Kim nereden katılıyor.

Yaz mevsimi ile birlikte izlenme oranlarının eridiği sezonu atlatınca ekranlara gelecek olan Zuhal Topal yeni sezonu damga vuracak gibi görünüyor. Zuhal Topal izlenme oranları yüksekliği ile bilinen evlendirme programlarının sunuculuğunu yaparken oyunculuk yaparken de oldukça sevilen bir kişilik haline geldi. Şimdi ise yemek programı ile gönüllere taht kurmayı hedefliyor

Zuhal Topal yemek programı şu anda yayında olan Fatih Ürek sunumu ile ekranlara gelen gelinim mutfakta yarışması ile benzerlik gösteriyor fakat aynı formatta değil. Zuhal Topal yemek programında yine Gelinler ve Kaynanalar yer alıyor. 5 gelinin ve 5 kaynananın yer aldığı programda yine yemekler yapılıyor kaynanaların nezaretinde gelinler yemekleri yapıyor ve oylama ile birlikte herkes puanını alıyor. Fakat sadece puan yemeğin tadına değil aynı zamanda yemek sofra ve misafir ağırlama adabını da içine alıyor.

Yemeğin tadı olmamış, pişmemiş, çiğ çiğ kalmış, masadaki örtünün rengi söyle, kaşık çatal böyle konulacak gibi konularda birbirleriyle atışmaya girecek olan gelin ve kaynanalara anlatıcı konumda olacak Zuhal Topal rekabetin içinde kendini bulacak.

Peki Zuhal Topal’ın programındaki Gelinler kimler Kaynanalar kimler nereden katılıyorlar gibi izleyicilerin aklını karıştıran soruları sitemizden ayrıntılarını takip edebilirsiniz.Yayın başlayınca haberimiz güncellenecektir.

Zuhal Topal’ın 2018-2019 Yeni Projesi Nedir? Zuhal Topal Evlendirme Programı Yapmayacak mı?

Comments are closed.