Zalim İstanbul Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?


Güncelleme: 24 Nisan 2019 : 22:26
0
Zalim İstanbul

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz günlerde başlayan ve başladığı günden bu güne büyük bir seyirci kitlesine kavuşan Zalim İstanbul dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Zalim İstanbul Dizisinin Konusu Ne?

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokar.

Zalim İstanbul Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

Yeni dizide rol alan isimler Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten)’dir.

Zalim İstanbul Dizisinin Yönetmeni, Senaristi ve Yapımcısı Kim?

İlgiyle izlenen dizinin yapım şirketi başarılı dizilere imza atan Avşar Film olurken, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan ve senaryo koltuğunda ise Sırma Yanık oturuyor.

Zalim İstanbul Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

Pazartesi akşamları neredeyse 7 reytinge dayanan dizi için Sezon Finali tarihi belli oldu. Buna göre dizi 27 Mayıs Pazartesi akşamı 9.bölümüyle sezona ara verecek.

Dizinin sezonu nasıl kapatacağı ise şimdiden merak konusu.