Zalim İstanbul 7. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 14:42
0

Zalim İstanbul ‘Şeniz’in Ceren’e Hain Planı’!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 6. son bölüm izleyenler merakla Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanını bekliyor. Zalim İstanbul 6. son bölümünde neler yaşandı?  Cenk’in Nedim ile olan  silahlı  yüzleşmesi  Cemre’nin  müdahalesi ve dikkati sayesinde atlatıldı. Agah’ın  Cemre  Nedim evlilik isteği Seher’i çileden çıkardı. Nedim’i gören  Seher çaresizliği karşısında  Agah’a acır. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da arttı. Zalim İstanbul son bölüm izleyenler Zalim İstanbul 7. yeni bölüm fragmanını iple çekiyordu.

Kanal D ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi Zalim İstanbul 6. son bölüm izleyenler Zalim İstanbul 7. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladı. Kısa sürede büyük ilgi gören ve her Pazartesi akşamı Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul 7. yeni bölüm fragmanı  yayınlandı mı? Zalim İstanbul 7.bölüm fragmanı yayınlandı.  Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek için linke tıklayınız..

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’nin kurtarması ve Cenk’in Cemreye hayatının sırrını anlatması ile son bulur.. Cemre ise bu gerçek karşısında nasıl davranacağını bilmez. Ağah’a karşı Cenk’i korur. Ağah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur.

Agah, öfkeden deliye dönmüş Şeniz’den bir cevap beklerken gözünü karartır ve  oğluna silah çeker. Ceren ise oğluna silah çeken adamın torununa neler yapacağını düşünerek Şeniz’e sığınır. Bu  hamle Ceren’in tüm kozunu elinden alacak bir oyuna dönüşüyor. Karaçayların bu karmaşık hayatın Civan ile Damla’nın yakınlaşmasına neden olacak gibi gözüküyor.