Yüz Yüze Dizisi Molla Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 16:30
2

Yüz Yüze dizisindeki Molla karakterini canlandıran oyuncu kim? Yüz Yüze dizisi Molla kimdir? Yüz Yüze dizisi Molla karakteri kim?

Show Tv ekranlarında yeni sezonun en iddialı dizisi başlıyor. Küçük Sırlar dizisinden sonra Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’yu yeniden bir araya getiren Yüz Yüze dizisi birbirinden ünlü oyuncuları kadrosunda buluşturuyor.

Yüz Yüze Dizisi Aleko Kim? Gerçek Adı Sevgilisi

Cihangir karakteri ile Birkan Sokullu bir suç çetesinin lideri iken Sinem Kobal da o suç çetesinin peşinde olan bir polisi canlandırıyor. Dizideki Molla karakteri de Cihangir’in suç çetesinde bulunuyor. Molla karakterini canlandıran oyuncu Muhammet Çakır canlandırıyor.

Yüz Yüze Molla Kimdir? Muhammet Çakır Kimdir?

Yüz Yüze dizisinde Molla karakteri ile karşımıza çıkan oyuncu Muhammet Çakır, daha önce bilindik bir dizide tanınan bir rol canlandırmamış gibi görünüyor. Oyuncu hakkındaki detaylı araştırmalarımıza rağmen herhangi bir dizide oynadığı bilgisine ulaşamadık.

Muhammet Çakır adına açılmış bazı sosyal medya hesapları bulunsa da oyuncu henüz kendisine ait hesabın hangisi olduğunu söylemedi. Yani adına açılan sayfalar oyuncunun hayranları tarafından da açılmış olabilir.

Siz Yüz Yüze dizisinin Molla karakterini canlandıran Muhammet Çakır’ı nasıl buldunuz? Oyuncuyu başka projelerde de görmek ister misiniz? Muhammet Çakır Molla karakterinde başarılı olmuş mu? Yüz Yüze dizisi ve oyuncuları hakkındaki tüm yorumlarınızı bizimle yorum ekle kısmından paylaşabilirsiniz. Oyuncu hakkındaki detaylı bilgilere ulaştığımızda sizlere iletmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Yüz Yüze Cihangir Cino Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi

Comments are closed.