Yüz Yüze Dizisi Tatar Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 21:27
1

Show Tv’nin yeni dizisi Yüz Yüze’de Tatar rolünü canlandıran oyuncu kim? Yüz Yüze dizisindeki Tatar rolünü kim canlandırıyor? Tatar rolünü canlandıran Özgür Emre Yıldırım‘ı sizin için araştırdık.

Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez gibi oyuncuların bulunduğu Yüz Yüze dizisi tanıtım fragmanıyla büyük ilgi çekti. Sinem Kobal’ı polis, Birkan Sokullu ve arkadaşlarını çete üyesi olarak gösteren dizide ilginç olaylar olacak gibi görünüyor.

Yüz Yüze Dizisi Molla Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Yüz Yüze dizisinin önemli karakterlerinden birisi de Cino’nun çetesinden Tatar karakteri oldu. Tatar karakterini oyuncu Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

Yüz Yüze Tatar Kimdir? Özgür Emre Yıldırım Kimdir?

1983 doğumlu olan oyuncu Bakırköy Lisesinden mezun olmasının ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Memleket Hikayeleri, Şarkılar Susmasın gibi yapımlarda yönetmenlik yapmıştır. İlk dizisi 2010 yılında yayınlanan Al Gülüm Ver Gülüm olmuştur.

Elde Var Hayat, Kayıp Madalyon, Kahireli Palas, Vicdan gibi dizilerin ardından Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrolleri paylaştığı Karadayı dizisine üçüncü sezında Murat karakteri ile dahil olmuştur. Bir Gece, Eksik, Takım Mahalle Aşkına, Nick off Duty gibi filmlerde de yer almıştır.

2016 yılında yayınlanan Aile işi dizisine Kudret karakteri ile dahil olan oyuncu Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler ile birlikte İkimizin Yerine isimli sinema filminde yer almıştır. Özgür Emre Yıldırım’a Yüz Yüze dizisindeki Tatar rolü için de başarılar diliyoruz.

Siz Özgür Emre Yıldırım’ın canlandırdığı Tatar karakterini beğendiniz mi? Sizce Özgür Emre Yıldırım’ın performansı dizide nasıl? Yorumlarınızı bize yazabilirsiniz.

Yüz Yüze Dizisi Mustafa Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Kariyeri

Comments are closed.