Yoksul Akraba Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 18:54
0
Binnur Kaya Kimdir?

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yoksul Akraba oldukça iddialı geliyor. Sıkı bir hazırlığa başlayan yapım şirketi özellikle cast konusunda yine oldukça titiz bir çalışma gösteriyor.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmen koltuğunda son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yönetmenliğini üstlenen Deniz Yorulmazer oturacağını açıklamıştık.

Yoksul Akraba Ne Zaman Başlayacak?

Senaryo koltuğunda son dizileri Kırgın Çiçekler ile Aşk Ve Mavi ile muhteşem bir başarı gösteren Yelda Eroğlu’nun oturacağı Yoksul Akraba dizisinin Mart-Nisan ayı gibi yayında olması bekleniyor. Son dakika bir değişiklik olursa haberimizde açıklayacağız.

Yoksul Akraba Dizisinin Başrol Oyuncusu Belli Oldu! 

Yoksul Akraba dizisinde oyuncular da yavaş yavaş belli olurken ilk isim başarılı oyuncu Binnur Kaya oldu. Pek çok başarılı dizi ve filmde rol alan Binnur Kaya, 19 Nisan 1972 Ankara doğumludur. Oyuncu Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Rol aldığı diziler Kaynanalar, Bir Demet Tiyatro, Çarli, Avrupa Yakası, Yabancı Damat, Kavak Yelleri, Türk Malı, Muhteşem Yüzyıl, Aramızda Kalsın, Analar Anneler ve Bu Sayılmaz olmuştur.