Yılbaşı Akşamı Televizyonda Hangi Programlar Var? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Yayınlanacak mı?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 21:22
0

Yılbaşın Akşamı TV’de İzleyeceğiz!

Yılbaşı gecesi TV de genellikle Yılbaşına özel programlar, dizeler olur. Bu sene yılbaşına özel Program olacak mı? Yılbaşına yani 31 Aralığa denk gelen diziler yayınlanacak mı? Gündüz kuşağı programı yayınlanacak mı? Peki, bu sene 2019 yılının ilk akşamlarında hangi diziler yayınlanmayacak? Yılbaşına özel bir içerik olacak mı? 31 Aralık Pazartesi günü televizyon oldukça dolu gözüküyor. Anlayacağınız yılbaşını evde TV izlerken geçirecek olanlar oldukça eğlenceli vakit geçirecek gibi gözüküyor. Pazartesi akşamı yayınlanan dizi ve programlar yayınlanacak mı?

Yılbaşın Akşamın Yayınlanması Olası Olan  Diziler

TV8 MasterChef
SHOW TV Çukur
KANAL D  
ATV Kim Milyoner Olmak İster

 

 

TRT1

 

Egenin Hamsisi

 

Star tv

 

SÖZ

Fox Tv Yasak Elma

 

Pazartesi akşamı genellikle yayın akışı yukarıdaki tablodaki gibidir.  Ama yılbaşı gecesi bu dizilerin ve programların yayınlanacağını düşünmüyoruz. Bildiğimiz üzere yeni yılının ilk haftası yeni program ve diziler yayınlanmıyor. Yılbaşı günü ise 31 Aralık 2018 Pazartesi günü yayın akışı değiştirilerek Yılbaşına özel programlar yapılıyor. Televizyon’da hiç yayınlanmamış Filmler konuluyor. 2019’un ilk haftası dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? Hangi programlar var? Diziler yılbaşına uyarlanacak mı?

Bu soruların cevabına ise önceki yıllara bakarak cevabına sahip oluyoruz. Önceki yıllarda olduğu gibi 2019’un ilk haftası hiçbir dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Yılbaşı gecesi yayınlanan programların tekrarı verileceğini düşünüyoruz. Peki, Yılbaşında hangi programlar yayınlanacak? Yılbaşında hangi diziler yayınlanacak? Kanalların yılbaşında yayın akışı değişecek mi?

O SES TÜRKİYE Yılbaşı Programı Yapacak mı?

Her yıl yılbaşında reyting rekorları kıran O Ses Türkiye bu yılbaşında da ekranlarda izleyicisiyle olacak mı? Yeni yıl’a evde ailesiyle televizyon başında giren herkes bu sorunun cevabını bekliyor. Ama Acun Ilıcalı tarafından yılbaşı programı ile ilgili hiçbir şey belirtilmemiş durumda. Genellikle bu tarihlerde yeni yıl programlarını öğrenirdik ama bu sene durumlar değişti. Belki bu sene her yıl olduğu gibi O ses Türkiye Yılbaşına özel programı olmaz. Şimdi bütün gözler Tv8 ekranlarına çevrilmiş durumda.

Yılbaşına özel hangi programların yayınlanacağını öğrendiğimiz zaman sizi bilgilendirmeyi unutmayacağız.