Yasak Elma 28. bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 00:55
0

Yasak Elma 28. Bölümünde Neler Yaşanacak!

Fox tv’nin beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma  her hafta yayınlandığı günde zirveden yerini alıyor. Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna, Sevda Erginci’nin oynadığı Yasak Elma dizisi yayınlandığı ilk günden beri çok konuşuldu.Dizinin reyting oranlarındaki başarısı kanalıda yapımcıları da memnun ederken dizi severler ize her hafta yayınlanacak bölümü merakla bekliyor. Fox tv ekranlarının başarılı dizisi en son 27. Bölümüyle ekrana gelmişti. Halit, Yıldız arasının iyice gerilmesi Halit’in kabalıkları Yıldızı Kemale yakınlaştırıyor. Alihan’ın  ise Halit’e olan öfkesi dinmek bilmiyor. Ender Alihan ile ilgili sırrı öğrencek mi tüm bunlar izleyiciyi merakta bırakırken 28. Bölüm fragmanı ortaya yeni sorular attı

28. bölüm 2. Fragman  ‘Alihan Halit’in oğlu mu’!

Yasak Elma yeni bölümde Ender,  Alihan ve Halit’in yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafını gördü. Alihan’ın kendisiyle neden evlendiği bir türlü anlamlandıramayan Ender bu fotoğrafın peşine düştü.  Ender Halit ile Alihan’ın sırrını öğrenebilecek mi? Ender Alihan’a  ‘Ne kadar da Halit’e benziyorsun  Gören de baban sanır’ dediği görülen fragmanda akıllara Alihan Halit’in  oğlu mu sorularını akla getirdi.  Kafa karıştıran sözler izleyiciyi merakta bıraktı.

Yasak Elma 27. Bölümünde Neler Yaşandı!

Yasak Elma’nın son bölümünde, Halit’ten intikam almak için evlenen Alihan ve Ender’in karşısına Zerrin ve Zeynep çıktı. Halit yönetim kurulu toplantısında Zeynep’i eş başkan olarak tayin ettiğini açıkladı. Alihan  Zeynep arasında ipler geriliyor. Evliliğinin nedenini Zeynep’e anlatamayan Alihan oldukça üzgün görünüyor. Yönetim kadrosuna dahil olan Zeynep Alihan’ı kıskandırma çalışmaları ile  dizi takipçileri keyifli anlar sunuldu. Bölüm finalinde ise Halit’ten tatil izni kapıp evden çıkan Yıldız’ın, Kemal’le buluştuğu görülüyor.Kemal ve Yıldız otel odasındayken Halit’in kapıya gelmesi ile yürekler ağza geliyor. Bakalım Yıldız bu sefer nasıl kurtulacak.

Yasak Elma’nın 28. yeni bölüm fragmanı ise kafalarda yeni soru işaretleri oluşturdu. Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar.