Yalaza Dizisi Burcu Kimdir? Oynadığı Diziler-Burcu-Sevgilisi


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:29
0

Yalaza dizi İbrahim’in byük kızı Burcu. Hemşire Burcu. Kendi tabiri iie “Sağlığa adanmış bir ömür”. Peki güzelliği ile dikkatleri çeken Burcu kimdir? Oral’ın aşkı Burcu’nun gerçek adı ne? İşte detaylar.

Yalaza dizisi Burcu İbrahim’in büyük kızıdır.En büyük hayali doktor olmak olup bu isteğini gerçekleştiremeyen Burcu Akartürk hayatını Sağlık Ocağı’ndaki hemşire koltuğunda geçirmektedir.

Kendini tanıtması gerekirse ‘’Sağlığa adanmış bir ömür.’’ olarak niteleyen Burcu, mahallenin yağız delikanlılarından Oral’ın ilgisini üzerine çekmiş ve bunun farkında olarak ona ters davranmaktadır. Her konuda bir bilgisi olduğunu düşündüğünden dolayı umursamaz tavırlar içerisine giren Burcu kısacası ailenin çokbilmişidir.

Peki Burcu karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Burcu karakterini canlandıran oyuncumuz Merve Erdoğan’dır. Merve Erdoğan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Üsküdar Müsiki Cemiyeti, Sadri Alışık Tiyatrosu’nda eğitim almıştır. Bücür Cadı dizisi ile ismini duyuran Merve daha sonra eğitim alarak bir çok dizi ve projede yer almıştır.

Oynadığı dizi ve sinema projeleri şunlardır; Ayrı Dünyalar, Kralın Hayatı, Bücür Cadı, Örümcek, Küçük İbo, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Arka Sıradakiler, Bir Ömür Yetmez, Sevdaluk, Emret Komutanım, Aşk ve Mavi.


Yalaza Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Çekimleri Nerede Yapılıyor?