Yalaza Alev Kim Gerçek Adı Ne


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:32
2

Birbirinden ünlü isimleri aynı projede toplayan Yalaza dizisi oyuncularından Alev karakteri kimdir? Gerçek adı, rol aldığı projeler ve Yalaza dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Tüm erak edilenleri sizler için araştırdık.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er, Yücel Hüdaverdi ve Osman Sınav’ın yaptığı Yalaza dizisi uzun süren hazırlıklar sonucunda yakında ekrana gelecek.

Senaryosunu Hasan Kaçan, Uğur Kaçan, Sadettin Tolan, Eda Tezcan ve Makbule Kosif’in kaleme aldığı Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan başaırılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin kanalı Trt 1 olacak.

Yalaza dizisinin konusu yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanacak. Eğlenceli konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla ekranların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Dizinin dikkat çeken karakterlerinden Alev Kimdir? Dizideki karakteri ve rolü nedir? Geçtiğimiz sezon Diriliş Ertuğrul kadrosunda izlediğimiz Didem Balçın Yalaza dizisinde Alev karakteriyle karşımıza çıkıyor.


Yalaza Ne Demek? Dizinin Adı Ne Anlama Geliyor?


Yalaza Dizisi Alev Kimdir? ( Didem Balçın)

18 Mayıs 1984 Ankara doğumlu başarılı oyuncu 1.68 boyunda ve 60 kg’dır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya bölümünden mezun olmuştur.  Kariyer hayatı boyunca Çakallarla Dans, Firar, Hastasıyız Dede, Oflu Hoca’nın Şifresi filmlerinin yanı sıra Diriliş Ertuğrul, ve Ölene Kadar gibi dizi projelerinde yer almıştır. Bugün kadar rol aldığı bütün projelerin başarıyla üstesinden gelen Didem Balçın, Yalaza dizisiyle de adından oldukça söz ettirecek.


Yalaza Ne Zaman Başlıyor? Yalaza Tanıtım Fragmanı


2 YORUMLAR

  1. Yalazadan çok yalaka bir dizi olmuş hem ssabah namazına gidip hemde içki ilgilenebileceğini mezarlıkları üç kağıt islerine karıştırdığı konuları dağınık saçmalardan seçmeler emeklere yazık osman bbeyin adı yetmemiş

Comments are closed.