“www” Dizisi Kadrosuna Im Soo Jung ve Jang Ki Yong Katıldı


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 17:57
0

tvN, 2019 yılı için yeni dizisi www hakkında bilgiler yayımlamaya başladı. www Kore dizisinin yayın tarihi kesin olarak bilinmese de 2019 yılının ilk çeyreğinde yayımlanması beklenmektedir. Dizi hakkında bilinen bir detay ise 16 bölüm olacağıdır. Dizinin konusu hakkında ise kısa bir bilgi verildi.
www dizisinde; bir kadının sosyal hayat ile olan mücadelesi anlatılacaktır. Baş karakter bir eş veya anne olmaktan ziyade kendisini iş hayatına adamıştır. Bu yüzden birçok sorun yaşayacaktır. Çünkü karşılaşacağı cinsiyetçi unsurlar ve küçük görmeler onu bu yolda rahat bırakmayacaktır. Dizida ayrıca fantastik unsurlar olabileceği de belirtilmiştir.

www dizisinin kadrosunda yer alan Im Soo Jung ve Jang Ki Yong kimdir?

Dizide başrolleri paylaşacak olan Im Soo Jung ile Jang Ki Yong’u tanıyalım.

Adı: Im Soo Jung veya Lim Soo Jung
Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1980
Doğum Yeri: G. Kore
Boyu: 167 cm

Im Soo Jung, 2001 yılında ekranlarda yer almaya başlamıştır. Kore dizileri arasında en iyi dram yapılarından biri olan I’m Sorry, I Love You (2004) dizisiyle şu anki ününü yakalamıştır. Daha çok filmlerde oynamayı tercih eden Soo Jung, şu ana kadar sadece 3 dizide yer almıştır. Lim Soo Jung dizileri arasında ilk olarak yer aldığı okul dizisi dışındaki iki dizisi I’m Sorry, I Love You ile Chicago Typewriter izleyiciler tarafından çok sevilmekle beraber iyi bir reyting de elde etmiştir.

Adı: Jang Ki Yong veya Chang Ki Yong
Doğum Tarihi: 7 Ağustor 1992
Doğum Yeri: G. Kore
Boyu: 187 cm

Jang Ki Yong ilk olarak 2014 yılında ekranlarda yerini almaya başlamıştır. Jang Ki Yong dizileri arasında en bilinenleri ilk yer aldığı It’s Okay, Thats Love ile The Liar and His Lover, My Mister ve Beautiful Mind dizileridir. Ayrıca yer aldığı Bad Guys filmi de 2019 yılında yayımlanacaktır. Bu film kendisinin yer aldığı ilk sinema filmi olacaktır.

Dizi hakkında verilen bilgiler şu anlık bu kadardır. Daha fazla bilgi yayımlanması durumunda sizinle paylaşacağız. Yakın zamanda senaryo okumalarına başlanacağı düşünülmektedir. Bununla beraber daha fazla bilgi gelecektir.