Vurgun Dizisi Mihri Kimdir? Gerçek Adı ne? Hani Dizilerde Oyandı?


Güncelleme: 10 Aralık 2018 : 01:15
0

Gold Film’in FOX için hazırladığı ‘Vurgun’ dizisinin çekimleri geçtiğimiz perşembe günü başladı. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı, Başar Başaran ile Emre Özdür’ün ise kaleme aldığı Vurgun, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı projeleri arasında gösteriliyor. Şimdiden bütçesi ile de çok konuşacağınız iddialı diziye yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Vurgun Dizisi Mihri Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Vurgun Dizisine Sürpriz İsim başlılı yazımızda da bildirdiğimiz gibi; hemşire karakteri Asya rolüne hayat verecek oyuncu için uzun süren cast çalışmalarının sonunda ünlü oyuncu Begüm Birgören’le anlaşılmıştı. Gold Film’in hazırladığı “Vurgun” dizisinin kadrosu yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay başlıca rolleri paylaşacak.

Geçtiğimiz günlerde dizinin kadrosuna genç bir isim daha dahil oldu. FOX’un yeni yılda ekrana getireceği ve hikâyesi çok konuşulacak olan dizinin kadrosuna son olarak Filiz Ahmet katıldı. Fox tv ekranlarında yayınlanacak dizinin kadrosu belirleniyor. Filiz Ahmet, dizide 10 yıl boyunca komada kalan Kemal Vardar’a (Erkan PETEKKAYA) bu süre içinde hizmet eden ve yanından ayrılmayan sadık hemşire Asya’nın (Begüm Birgören) akıl hocası Mihri karakterine hayat verecek.

Mihri Karakterini Oynayan Filiz Ahmet Kimdir?

Üsküp’de doğmuştur. Türk asıllıdır. Lisede tıp eğitimi aldı. 2003 yılında Yugoslavya, Üsküp’de Güzel Sanatlar Akademisi tiyatro bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Üsküp Türk Tiyatrosu’nda görev aldı. Dedesi de Makedon tiyatro oyuncusu ve Makedon-Türk Tiyatrosu’nun kurucularından iken annesi, bir suflör olarak çalıştı. Filiz Ahmet ve ailesi çocukluk zamanlarında 1993–1996 yılları arasında yaşanan Bosna Savaşı sırasında savaş döneminde İsveç’e gittiler 15 yaşında iken geri döndüler.

Doğum Tarihi 15 Nisan 1981
Doğum Yeri Üsküp-Makedonya
Eğitim Durumu 2003 Üsküp Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro bölümü mezunu

Filmleri : 
2014 – Kadın İşi: Banka Soygunu
2011 – 2014 – Muhteşem Yüzyıl
2009 – Balkan Düğünü
ISTOP
2008 – Başka Semtin Çocukları
2008 – Aşk Tutulması
2008 – Gazel
2007 – 2009 – Elveda Rumeli
2005 – Kırık Kanatlar
2001 – Zavedeni
Kafkas Tebeşir Dairesi Yunus Emre
Beyaz Çingene
Asiye Nasıl Kurtuldu
Deli İbrahim
Elif Ana
Samimiler
Elin
Antigone
Kedi ve Palyaço
Sınırdaki Ev
Küçürekkız
İnci ve Gözyaşı
Aman Karım Duymasın
Gılgamış
Fırtına
Pinokyo
Özgürlük Oyunu
Çerçevesiz Gökyüzü
Hadım
Tartif Windows 99
Daha Yakın
Kulis Ardı