FOX EKRANLARININ YENİ DİZİSİ VURGUN


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 16:09
0

Fox tv’nin beklenen Vurgun dizisi oyuncu kadrosu için konuşulan ünlüler  ve farklı konusu ile yayına girmeden gündeme damga vurdu.  Dizi tam gaz yayın hayatına girmeye hazırlanıyor.

Yayın hayatına girmesine az süre kalan dizinin kadrosu yavaş yavaş orataya çıkmaya başladı. Öncelikle yönetmeni belli olan dizinin başarılı yönetmen yayın hayatı kısa süren final yapmaya hazırlanan Bir Deli Rüzgar dizisinin yönetmeni  Altan Dönmez oldu. Senaristleri  Başar Başaran ile Emre Özdür  olan Vurgun dizisinin baş rollerinde Erkan Petekkaya ve son oynadığı dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden özel hayatı nedeniyle  ayrıldığı ile gündeme gelen Deniz Çakır yer alıyor. İkiliyi bir araya getiren ve dizinin yapımcılığını üstlenen Gold Film’in sezona dikkat çekici bir giriş yapan Vurgun dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya başladı.

Vurgun Dizisine Sürpriz İsim

Gold Film’in hazırladığı “Vurgun” dizisinin kadrosu yeni oyuncularla tamamlanıyor.  Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu  dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay başlıca rolleri paylaşacak. Geçtiğimiz günlerde izinin kadrosuna genç bir isim daha  dahil oldu.  Fox tv ekranlarında yayınlanacak dizinin yayım tarihi belli olmasa  kadrosu belirleniyor. Konusu oldukça dikkat çeken dizi 10 yıl boyunca komada kalan Kemal Vardar’ı oynayacak olan Erkan PETEKKAYA’ ya 10 yıl boyunca hizmet eden ve yanından ayrılmayan sadık hemşiresi rolü için uzun zamandır arayışta bulunan Gold film hemşire karakteri Asya için uzun süren cast çalışmalarının sonunda  rol için ünlü oyuncu Begüm Birgören’le imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

Vurgun dizisine katılan Asya Hemşire Begüm Birgören Kimdir?

1982 Eskişehir doğumlu olan Begüm Birgören çocukluğundan beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Daha 13 yaşındayken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne katılmıştır. Begüm Birgören Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı mezunu olan oyuncu Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama yüksek lisansı yapmıştır.

Oyunculuk hayatına Seher Vakti dizi ile başlayan Begüm Birgören ilk tecrübesinden sonra kariyerine  Sen Ne Dilersen, Kırık Kanatlar, Karayılan, Nokta, Mert ile Gert, Alinin Sekiz Günü, Ömre Bedel, Ağır Roman Yeni Dünya, Türkan, Kaçak ve Göl Zamanı dizilerinde rol alarak devam etti.