Vatanım Sensin Kral Konstantin Kimdir? Karakter İncelemesi


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 17:03
0

Vatanım Sensin kadrosuna iki duayen isim konu oyuncu olarak katılıyor. İpek Tenolcay ve Umut Karadağ Kanal D’nin sevilen dönem dizisi Vatanım Sensin kadrosuna dahil oldu. Umut Karadağ dizide Kral Kostantin rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Vatanım sensin Kral Konstantin kim?

Başladığı günden itibaren oyuncu sirkülasyonuna oldukça önem veren Vatanım Sensin yeni heyecanlar ve oyuncularla başarısını taçlandırıyor. Diziye 50. bölümden itibaren katılan Umut Karadağ Kral Konstantin karakterine hayat veriyor. Vatanım Sensin’de olaylar şu şekilde gelişiyor;

Vatanım Sesin’de zafer haberleri gelmeye başladı. İzmir’i Filipos’a teslim etmemek için var gücüyle direnen Türkler İnönü’den gelen kinci zafer haberiyle bir müjde daha almışlardır. Yunanlılar üst üste aldıkları mağlubiyetin üstüne iyi çığırından çıkmıştır. Ve yaşanan ağır yenilgiden sonra Yunan Kralı Konstantin ve Kraliçe Sofia şehre gelirler. Kral Konstantin, Filipos’a ordunun geri çekilmesini emreder. Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna son darbeyi indirmek için İsmet Paşa’yla görüşür ve  taarruz için doğru zamanın geldiğini söyler.

Dizinin 50. bölümünde Kral Kostantin rolüyle izleyici karşısına çıkan Umut Karadağ kimdir? Vatanım Sensin Kral Kostantin kim?

1971 tarhinde dünyaya gelen oyuncu Ankaralı’dır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Umut Karadağ 1.77 boyunda ve 80 kg ağırlığındadır.  Kariyer hayatı boyunca bir çok dizide rol alan Umut Karadağ son olarak Atv  ekranlarında yayınlanan Kehribar dizisi oyuncuları arasında yer almış ve dizide Yarımcalı Veli karakterini canlandırmıştır.

Bizim Evin Haller, Asmalı Konak, haziran Gecesi, Sağır Oda, Gölgesizler, Es Es, Kurtlar Vadisi Filistin, Tatar Ramazan ve Kehribar gibi başarılı dizilerde rol almıştır. Şimdilerde Vatanım Sensin dizisinde Yunan kralı Konstantin’e hayat veren oyuncu bu rol için en uygun isim olarak görüldü.

Umut Karadağ Vatanım Sensin kadrosuna 50. bölümde konuk oyuncu olarak girecek. Vatanım Sensin yeni bölümü ile 29 mart perşembe akşamı Kanal D ekranlarında…