Vatanım Sensin Hilal Öldü Mü? Miray Daner Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 5 Nisan 2018 : 15:02
0

Vatanım Sensin Hilal 51. bölümde ölecek mi? Dizinin son bölümünde Hilal’in vurulması herkesi perişan etmişti. Yunan askeri tarafından vurulan Hilal,  Leon tarafından hastaneye kaldırılsa da hayati tehlikesi devam ediyordur. Hayati tehlikesi devam eden Hilal öldü mü? Ölecek mi? Miray Daner diziden neden ayrıldı? soruları izleyenler tarafından merak edildi.

50. bölümde yine heyecan ve aksiyon  dolu bir bölümü geride bıraktık. Dizinin final sahnesinde Hilal’in vurulması geceye damga vurmuştu. Yeni bölümde kızının vurulduğunu öğrenen Cevdet, çılgına dönmüştü. Hilal bilinci kapalı bir şekilde hastanede yatarken Cevdet kızına tüm gerçekleri itiraf eder. Aslında Kuvayi Milliyeci olduğunu gizli bir görev için Yunan tarafında göründüğünü Hilal’e anlatır. Fakat Hilal bilinci kapalı bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir.

Cevdet Hilal’in vurulduğunu Aziz’eye soğukkanlılıkla anlatmaya çalışsa da Aziz’ büyük bir yıkım yaşar. Albay Adonis, Hilal’in ölüm haberini vermek için Filippos’un yanına gider. Ve Hilal’in öldüğünü söyler. Hastaneye giden Adonis, Hilal’e zarar verecek mi? Dizinin 51. bölümünde Hilal karakteri ne yazık ki ölerek diziden ayrılacak. Miray Daner 51 bölümdür başarıyla sürdürdüğü ekran macerasını 5 nisan perşembe sonlandıracak.

Vatanım Sensin dizisinde ilk bölümden itibaren kilit bir karaktere hayat veren Hilal’in diziden ayrılması izleyenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle Hilal-Leon aşkının büyük ilgiyle izlendiği ve takip ettiği dizide  Miray Daner’in vedası ekran başındakileri oldukça üzecek.

Vatanım Sensin Miray Daner diziden neden ayrıldı soruları da izleyenler tarafından merak ediliyor. Sonuçta dizinin bu kadar geniş izleyici kitlesine ulaşmasında genç oyuncunun da büyük payı var.

Miray Daner’in Vatanım Sensin dizisinden yeni bir projede rol almak üzere ayrıldığı kulislerde dolaşıyor. Diğer taraftan anlaşmasının 51 bölüm üzerinden yapıldığını Miray Daner’in 51. bölümde diziye veda edeceğinin önceden belli olduğu söyleniyor.