Vatanım Sensin Dizisi Neden Bitiyor Erken Final Kararı mı Aldı Bitecek mi?


Güncelleme: 25 Mayıs 2017 : 23:30
383

Vatanım Sensin Dizisi Neden Bitiyor Erken Final Kararı mı Aldı Bitecek mi?

Başladığı ilk haftada reytinglerde birinci olan daha sonrada hem işlediği konular hem milli mücadele dönemindeki önemli olaylara vurgu yapması ile dikkatleri üzerine çeken Vatanım Sensin dizisinde işler görüldüğü gibi güzel gitmiyor aslında. Bir ara senaryo yetişmeyip tekrara düştükleri bölümde birden bire 2. sıraya gerileyen dizi de en yakın takipçi olan Cesur ve güzel dizisi hemen reytinglerde arkasında nefesini hissettiriyor.

29 Aralık reytinglerinde toplamda 6.7 reytingle birinci olan Vatanım sensin hemen küçük bir farkla peşinden gelen Cesur ve Güzelin reytingi ise 6.5 idi. Yani bu şunu gösteriyor ki Vatanım Sensin Dizisi milli mücadele yıllarını konu olarak tüketir tüketmez sıralamadan geriye düşmeye başlayacak.

Şuanda değindiği Kurtuluş savaşı yılları ve Atatürk temasıyla izleyenleri reyting olarak tutsa da izleyicinin yavaş yavaş tekrara kaçan bölümlerden rahatsız olduğunu dile getirmeye başlaması diziyi ilerde zorlayacak gibi görünüyor.

Eğer bir takım önlemler alıp diziye yenilikler katılmaz ise bir süre sonra Vatanım Sensin dizisi bitti mi bitecek mi Vatanım Sensin var mı yok mu neden yok Vatanım Sensin erken final mi yapıyor gibi sorular sorulmaya başlanabilir.. Halit Ergenç ve Bergüzar Korelin başrolde oynadıkları dizi yapımcıyla olan 50 bölümlük sözleşmeye rağmen eğer talep görürse hem yurt dışında satışı artacak hemde Türkiye’de bölüm sayısı artırılacak.

Şimdilik devam eden dizinin yakın zamanda final yapması bitmesi beklenmiyor. Ancak diziye çeki düzen verilmesi senaryo ve oyuncuların daha da güçlendirilmesi şartı ile.. Lütfen sizde Vatanım Sensin dizisi hakkındaki görüşlerinizi aşağıya yazın..

383 YORUMLAR

  1. Her perşembe iple beklediğim Vatanım Sensin dizisi arka sokaklardan sonra en çok izlenen diziyi bitirmek bence doğru bir karar olmaz.Sizden isteğim dizinin daha da güçlendirilerek devam edebildiği kadar devam etmesidir. Şimdiden teşekkürler…

  2. Tüm dizilerin bir sonu olacak elbet fakat yangından mal kaçırır gibi bir final bu diziye yakışmaz ayrıca final yapacaksa da kurtuluş savaşı ve İzmir in kurtuluş tarihlerine yakın bir tarihte bitirmesi izleyici kitlesine maxi büyük bir artış olur…. Yani 3. Sezon a devam ?? keyifle seyretmesi olduğum tek dizi diğerleri kusura bakmasın senaryo konularını hiç beğeniyorum bu nedenle de sadece “VATAN SENSIN” i seyrediyorum ??????????

  3. Bitmemeli,gecen sezon çok daha heyecan verici idi,bu sezon daha cok heyecanli gececegini dusunuyordum beklentileri karsilamadi nedense ne hikmetse,ama genede severek izliyoruz bitmesini istemiyoruz bitmemeli.

  4. Bitmemeli,gecen sezon çok daha heyecan verici idi,bu sezon daha cok heyecanli gececegini dusunuyordum beklentileri karsilamadi nedense ne hikmetse,ama genede severek izliyoruz bitmesini istemiyoruz bitmemeli.

  5. Tarihimizi animsattigi icin ytisen nesil bilmesi gereken izliyerek dusmanimizi tanimasi acisindan faydali yapimcilari kutluyorum bitmesin

  6. Vatanım Sensin dizisi olanca hızıyla devam etmelidir.Perşembe günleri kanal D ekranlarına kilitleniliyor.

  7. Vatanım Sensin bitmesin TV’de izlemeye değer bir tek o dizidir kanallarda zaten hiç bir şey yok bari doğru düzgün bir tek bu dizi olsun.

  8. senaryo çok basit tabi bir hayal ürünü birebir gerçek olamaz ama yakın olabilir.bence artık cevdet türk ordusuna katılıp savaşmalı yunan ordusu içinde hala ifşa olmamış gibi görünmesi çok daha komik oluyor.

    • Evet haklısın Cevdet artık ordumuza katılması gerek zira savaş yıllarımız değil elli bölüm yüzlerce bölüm yapar ancak doğru karakterlerle başarılar 03 yapım..

  9. Şu ana kadar cevdet ve azize dizide paslaşamıyorlar . Haberleri yok böyle basit senaryolar gerçeğe uygun değil. Tevfik ölmemiş buda inandırıcı değil.Azize ye tecavüz ettirilmeseydi iyiydi.

  10. en sevdiğim dizi başlasın bi an önce lütfen
    Sorun neyse bi an önce çözülür umarım

  11. Vatanim sensin dizinin yeni bölümlerini bekliyorum insallah yakin zamanda baslar cünkü cok severek izliyorum

Comments are closed.