Vatanım Sensin 28. Bölüm Fragmanı 18 Mayıs Özet Neler Olacak?


Güncelleme: 11 Mayıs 2017 : 21:21
0

Cevdet’in asıl amacı ortaya çıkacak mı? Azize, Eftalya tarafından zehirlenecek mi? Ali Kemal Yıldız’a olan hislerini açıklayacak mı? Tüm bu soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Vatanım Sensin nefes kesen yeni bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Yunan Askeri Stavro ilk günden bu yana şüphelendiği Cevdet’in peşine düşecektir.

Leon’dan ayrılan Yıldız büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Zor günlerinde yanında olan Ali Kemal, her şeyi görmezden gelip Yıldız’a olan duygularını itiraf edebilecek mi? Azize, Cevdet’le ilgili kafasını kurcalayan soruların cevabını bulabilecek mi? Aklındaki parçaları birleştiren Azize Cevdet’in farklı bir durum içinde olduğunu düşünmektedir. Tüm cesaretini toplar ve doğruları öğrenmek için soluğu Cevdet’in yanında alır.

Misak-ı Milli kararlarının kabul edilmesiyle İngiliz ajanı Hamilton’un tüm planları yıkılır. Verilen hiçbir görevi yerine getiremeyen Tevfik’e artık kimsenin güveni kalmamıştır. Mirliva, Kumandan Vasili’ye yaptığı yönlendirme ile Cevdet’i şaşırtan bir atak gerçekleştirir.

Diğer taraftan Leon için her yerde arama emri çıkar. Leon artık Türklerin tarafında olmak istediğini söylese de artık Mehmet’in ona güveni kalmamıştır. Tüm bu olayların üzerine Leon’un annesinin ölüm haberi tüm dengeleri alt üst eder.

Başrollerinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Onur Saylak, Senan Kara ve Baki Davrak gibi başarılı isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin 28. Bölümü ile 18 Mayıs Perşembe kanal D’de.