Vatanım Sensin 2 Sezon (2017-2018) Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 2 Kasım 2017 : 08:42
68

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin’den güzel haber geldi. Dizi, yeni sezon için yayın onayını aldı. Vatanım Sensin dizisi yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? Bu yıl 28 Ekim Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen dizi yeni sezonda ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz günlerde Vatanım Sensin dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç akşam yemeği sonrası magazincilerin sorularını yanıtladı. Diziyle ilgili sorular soran muhabirlere, dizinin çok güzel gittiğini Haziran ayında sezon finali yapacağını ve yeni sezonda tekrar ekranlarda olacaklarını söylediler. Dizinin hayranları habere oldukça sevindi.

Peki merakla beklenen dizinin yeni sezon yayın tarihi ne zaman? 31. Bölümü ile sezon finali yapacak olan Vatanım Sensin 3 aylık bir aradan sonra Eylül ayının son haftası yeni bölümü ile ekrana gelmeyi planlıyor. Bir dönem dizisi olduğu için hazırlıkları oldukça uzun ve maliyetli. Bu sebeplerden ötürü diğer dizilere göre daha geç başlaması bekleniyor.


Vatanım Sensin İkinci Sezon Neden Başlamıyor?


Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin Perşembe akşamları Survivor’dan sonra 2. Sırada yer alıyor. Son zamanlarda ortalamanın altında bir reyting oranına sahip olsa da Kanal D, Vatanım Sensin için yeni sezon onayını verdi. Dizinin çekimleri için İzmir, İzmit ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kuruluyor.

Vatanım Sensin 15 Haziran Perşembe akşamı sezon finali ile Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmuştu. Diğer dizilerin yeni sezon yayın tarihleri yavaş yavaş belli olsa da Vatanım Sensin dizisinden henüz bir haber gelmedi. Dizinin eğer büyük bir değişiklik olmazsa Eylül sonu veya Ekim ayı gibi yeni sezona start vereceğini düşünüyoruz. Ancak yeni bilgiler geldikçe bu haberimizin altında güncelleme yapılacaktır. Güncelleme: Vatanım Sensin yeni sezona 9 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de başlıyor.


Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


 


Vatanım Sensin Dizisine Ait Haber-Özet-Fragman ve Analizler İçin<<< Tıkla


Dizi hakkında görüşlerinizi ve temennilerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilir ve aynı zamanda senaristlere ulaşma imkanı bulabilirsiniz.

68 YORUMLAR

  1. Sabırsızlık la bekliyorum kaçırmadan izlediğim tek dizi helal olsun yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık

  2. Şimdiyekadar izledigim güzel dizilerden dahada güzel artık başlasın sabırsızlıkla bekliyorum.Senaristini yönetmenini vede oyuncularını cani gönülden tebrik ediyorm.Saygılarımla.

  3. Süper bir dönem dizisi, keşke Yunan komutan olmeseydi…Süper bir kadro umarım kadrodan ayrılanlar olmaz….Heyecanla başlayacağı günü bekliyoruz.?

Comments are closed.