Vatanım Sensin 2 Sezon (2017-2018) Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 1 Temmuz 2017 : 00:30
1

İlk sezonda üstün başarı gösteren Vatanım Sensin dizisi ikinci sezon onayını aldı. Peki dizinin yeni seti nerede kurulacak? 2017-2018 sezonu için hazırlıklara başlanan dizi nerede çekilecek? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Bir dönem dizisi olarak ekrana gelen Vatanım Sensin çekimleri için birden fazla ilde set kuruluyor. Kurtuluş Savaşı zamanlarını konu alan dizide dönemin dokusuna göre İzmir, İstanbul ve İzmit gibi iller kullanılıyor.

Fakat dizinin büyük kısmı İstanbul’da kurulan devasa sette gerçekleşiyor.  Vatanım Sensin Yunanlılarla verilen büyük mücadeleyi konu aldığı için birkaç bölüm için Yunanistan’da kullanılmıştır.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan kardeşler üstleniyor.

Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin, aynı gün aynı saatte Çoban Yıldızı, Cesur ve Güzel gibi başarılı dizilerle reyting mücadelesi veriyor.

Yeni sezonda senaryo biraz daha ilerletilip savaş sonrası hem maddi hem manevi bir yıkım yaşayan ülkenin kalkınma çabaları konu alınacak. Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının vatanları için verdiği mücadele daha ön plana çıkarılacak.

Bu yüzden dizinin çekimleri için ülkenin her yerinde set kurulması planlanıyor.Bir dönem dizisi olduğu için bolca figüran oyuncuya ihtiyaç duyuluyor. Vatanım Sensin dizisi için hangi illerde çekimler yapılmalı?

Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Vatanım Sensin 2 Sezon(2017-2018)  Yayın Tarihi Belli Oldu mu? Ne Zaman Başlayacak?

Comments are closed.