Vahide Perçin Diziden Ayrılıyor Mu? Bir Zamanlar Çukurova’dan ‘Hünkar’ Açıklaması


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 22:09
0

Atv‘nin iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova‘nın başrol oyuncularından Vahide Perçin‘in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama dizi hayranlarında şok etkisi yaratmıştı.

Perçin’in İstanbul’u terk edip Foça’ya yerleşeceğinin açıklaması, ‘Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak mı?’ iddialarını beraberinde getirmişti.

Günlerdir kulislerde konuşulan o iddiaya dizinin yapım şirketinden bir açıklama geldi. Bir Zamanlar Çukurova’nın yapım şirketi olan TIMS&B sosyal medya hesabından Vahide Perçin’le ilgili bir açıklama yayınlandı.

İşte Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılıp ayrılmayacağına dair yapılan açıklama…

“ATV’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ‘Hünkar’ karakterini canlandıran Vahide Perçin’in diziyi bırakacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vahide Perçin, Adana’da kurulan sette çekimlerine devam etmekte, izin günlerinde de İstanbul’a gidip gelmektedir. Vahide Perçin’in diziden ayrılacağına dair yayınlanan haberlerin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
TIMS&B Productions”

Vahide Perçin, her Perşembe Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterine hayat veriyor.

Vahide Perçin kim? Vahide Perçin nereli? Vahide Perçin boyu kaç? Vahide Perçin kızı kim? Vahide Perçin eşi kim? Vahide Gördüm kim? Vahide Gördüm eşi kim? Vahide Gördüm kızı kim? Vahide Gördüm kaç yaşında? Vahide Perçin kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova Hünkar kim? Bir Zamanlar Çukurova Hünkar kaç yaşında? Vahide Perçin hangi dizilerde oynadı?

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin , 13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir‘de dünyaya geldi.

ALTAN GÖRDÜM İLE ÖĞRENCİYKEN EVLENDİ

Üniversite eğitimine İktisat Fakültesinde başladı ancak daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazanarak eğitimine orada devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi. 1994 yılında kızları Alize’yi kucaklarına aldılar.

BİR İSTANBUL MASALI İLE TANINDI

Vahide Perçin 2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006’da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor‘la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

ADINI FERİHA KOYDUM İLE GENİŞ KİTLELERCE TANINDI

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrıldı.

2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır. 2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultan olarak girdi.