Ufuk Bayraktar Vatanım Sensin Dizisinde Hangi Rolde Oynayacak?


Güncelleme: 8 Ekim 2017 : 00:58
0

Vatanım Sensin yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken oyuncu takviyelerine de devam ediyor. Dizi Dağ ve Kader filmlerinden tanıdığımız Ufuk Bayraktar’ın kadrosuna dahil etti. Ufuk Bayraktar Vatanım Sensin‘de hangi karakteri canlandıracak?

Q3 Medya yapımcılığında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Vatanım Sensin 2. Sezon için oyuncu arayışını sürdürüyor. Ciddi hayran kitlesine sahip olan dizinin yeni sezona başlaması biraz zaman aldı. Oyuncu ve mekan seçimi devam eden dizinin Ekim sonu gibi başlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan karakterlerden sonra dizi yeni oyuncular için arayışa geçmişti. Yeni sezon için yeni karakterlere ihtiyaç duyan dizi sevilen oyuncu Ufuk Bayraktar ile anlaşmayı sağladı.

Sevilen Oyuncu Ufuk Bayraktar dizide Vasili karakterine hayat veren Baki Davrak ve Ali Kemal karakterini canlandıran Kubilay Aka’nın ayrılmasından sonra dizide yeni karakter arayışı sürmekte idi. Bu arayış sürpriz bir isimle noktalandı. Ufuk Bayraktar dizinin 2. sezon kadrosuna dahil edildi. Yine  Eftelya’ya hayat veren Şebnem Hassanisoughi, Stavro’yu canlandıran Tuğrul Tülek ve Hristo’yu oynayan Can Kolukısa diziden senaryo gereği ayrılmışlardı.


Vatanım Sensin 2 Sezon 2017-2018 Sezonu Yeni Gelen Oyuncular?


Dizide Ufuk Bayraktar Cevdet’in bu zorlu görevde en yakın arkadaşlarından birisi olacaktır. Ege bölgesinin ve dolayısı ile tüm ülkenin içine düştüğü durumdan kurtulmak için Cevdet ve arkadaşları canlarını ortaya koyacaklar ve bu uğurda mücadele vermenin de bir bedeli olduğunu göstereceklerdir. Ufuk Bayraktar’ın oynayacağı krakter ile ilgili bir çok fikir ortaya atılmaktadır. Karakter netleştiğinde haberimiz güncellenecektir.