Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 00:04
7

Eylül ayında ekranlara gelmesi beklenen Tutsak dizisinin oyuncu kadrosu da en az dizi kadar merek ediliyor. Ciddi bir alt yapı çalışmasının olduğu dizinin ayrıntıları dikkatle takip ediliyor. Dizide kimler rol alacak? Tutsak dizisi tam kadro oyuncu listesi

1441 isimli yapım şirketinin hazırladığı ve İrfan Şahin imzalı dizinin bir aşk hikayesini konu alacağı konuşuluyor. Bir kadının dram dolu hayatını konu alacak dizi Eylül ayı içerisinde başlayacak. Dizinin casting çalışmaları devam ediyor ve bazı isimler belirlenmiş durumda.

İlk gelen isim dizinin kadın başrol oyuncusu. Dizide daha önce Kara Yazı ve Bana Sevmeyi Anlat isimli dizilerden tanıdığımız Gülper Özdemir Tutsak isimli dizinin kadın başrol oyuncusu olacak.


Tutsak Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Dizi Seti Nerede?


Başrolünde Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak ‘Gülümse Yeter’ dizisinde aşina olduğumuz Pamir Pekin dahil oldu. Yönetmenliğini ‘Kış Güneşi’ dizisini çeken Serhan Şahin’in üstleneceği dizi, genç yaşta büyük bir travma yaşayan Elif karakterinin hikayesini ekrana yansıtacak.

Merekla beklenen dizinin önce Star Tv’de ekranlara geleceği bilgisi gelmişti. Ancak son anda yapılan açıklama ile dizinin Kanal D’de ekranlara geleceği duyuruldu.

Dizinin diğer oyuncuları şuan için net değil. İsimler netleşir netleşmez haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın. Dizi hakkında görüş ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizim aracılığımız ile yapım şirketiyle paylaşabilirsiniz.

Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu

Tutsak Dizisi Gülper Özdemir (ELİF) Kimdir? <<tıkla

27 yaşında olan güzel oyuncu 18 Kasım 1990 doğumludur. 176 cm boyunda olan oyuncu 57 kg ağırlığındadır. Eğitimini ABD Truman State Universty’de almıştır. ABD’den sonra Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan da mezun olan Gülper Özdemir, İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile yapmıştır.

Tutsak Dizisi Caner Şahin (BAHADIR)Kimdir?

1992 yılında Eskişehir’de doğmuştur. Makine Mühendisliği okurken bırakmış ve oyunculuk eğitimi için İstanbul Üniversitesine girmiştir. İÜ’de konservatuar okuyan oyuncunun ilk tv deneyimi Babam ve Oğlum dizisi ile olmuştur.

Tutsak Dizisi Pamir Pekin (KENAN) Kimdir? <<tıkla

1979 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü mezunudur. Modellik yapmış ve reklam filmlerinden oynamıştır. Oyunculuğa ilk adımı Komiser Nevzat dizisi ile olmuştur. Hülya Avşar’ın A Benim Akılsızım isimli klibinde oynamıştır.

Tutsak Dizisi Seray Gözler (SEVİM) Kimdir?

Yetenekli oyuncu 1961 de Adana da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro bölümü bitirmiştir. Tiyatro, sinema, dizi oyuncusudur.

Tutsak Dizisi Ayda Aksel (Leman) Kimdir?

Tutsak Dizisi Özcan Varaylı (Enver) Kimdir?

Tutsak Dizisi Murat Balcı (Murat) Kimdir?

Tutsak Dizisi Yağmur Özbasmacı Mermer (Elmas) Kimdir?

Tutsak Dizisi Ceyda Kasabalı (Derin) Kimdir? <<<tıkla

Tutsak Dizisi Güneş Emir (Bennu) Kimdir?

Tutsak Dizisi Çağdaş Tekin (Okan) Kimdir? <<<tıkla

Tutsak Dizisi Mehmet Gürhan (Mehmet) Kimdir?

Tutsak Dizisi Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah) Kimdir?

7 YORUMLAR

Comments are closed.