Tutsak Dizisi Bahadır (Caner Şahin) Kimdir? Yaşı-Sevgilisi-Kariyeri


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 00:26
1

Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif’in hayat hikayesini dram türünde ekranlara getiren dizi Tutsak‘ın karakterleri dikkatlerden kaçmıyor. İlginç karakterler en az dizi kadar beğeni topluyor. İşte o karakterlerden birisi. Bahadır kimdir? Gerçek adı ne? Yaşı-boyu-kilosu

Serhan Şahin’in yönetmenliğinde ve Gürkan Tanyas’ın senaristliğinde ekranlara gelen dizi Tutsak’da Bahadır karakteri kimdir? Bahadır karakterini canlandıran oyuncu Caner Şahindir.

Caner Şahin 1992 doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. 184 cm boyunda olan oyuncu 85 kg ağırlığındadır. Babam ve  Ailesi dizisi oyuncunun ilk projesidir. Stagebeauty reklam ajansına kayıtlıdır. Babam ve Ailesi dizisi ile gençlerin beğenisini kazanmıştır.

Tutsak Dizisi Oyuncuları

Pamir Pekin (Kenan), Gülper Özdemir (Elif), Caner Şahin (Bahadır), Ayda Aksel (Leman), Seray Gözler (Sevim), Özcan Varaylı (Enver), Murat Balcı (Murat), Yağmur Özbasmacı Mermer (Elmas), Ceyda Kasabalı (Derin), Güneş Emir (Bennu), Çağdaş Tekin (Okan), Mehmet Gürhan (Mehmet), Mustafa Uzunyılmaz (Sadullah)


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri <<<tıkla


 

Comments are closed.