Tutsak Dizisi Tuttu Mu? İzlendi Mi Final Mi Yapıyor


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:26
1

Kanal D’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği yeni dizisi Tutsak Tuttu mu? İzlendi mi? 19 Eylül Salı günü ilk bölümü ile ekrana gelen dizinin akıbeti ne olacak? Dizinin ilk bölüm reyting sonuçları nasıl?

Kanal D ekranında  yayın hayatına merhaba diyen Tutsak dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in rol aldığı Tutsak dizisi reyting sonuçları, sıralaması ve başarısı ne durumda? Büyük umutlarla ekrana gelen dizi beklentileri karşılayabilecek mi?

Dizinin yönetmenliğini Serdar Şahin üstlenirken, senaryosunu ise Gürkan Tanyas kaleme alıyor. Daha çok yeni bir yapım şirketi olan 1441 Productions’ın ilk dizisi olan Tutsak büyük beklentilerle ekrana geldi.

Elif adında genç bir kızın hayata tutunmak için verdiği mücadeleyi konu alan dizinin hikayesi oldukça etkilileyici. Genç oyuncu Gülper Özdemir’in canlandıracağı Elif karakterinin tutsaklıktan kurtulabilmek için verdiği dram dolu mücadele izleyen herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Kendin 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilen Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarıya adım atamaz. Karanlık işlerle uğraşan Sadullah’ın birdenbire ortadan kaybolması sonucu Elif tamamen yabancı olduğu bir dünyada yapayalnız kalmıştır. Hiç beklemediği anda uzanan bir yardım eliyle Gürhan ailesinin ihtişamlı konağında çalışmaya başlar.

Elif, hiç tanıdık olmadığı tekinsiz bir dünyada tek başına hayatta kalma mücadelesi verecektir. Elif sırlarla dolu geçmişini herkesten saklamak zorundadır ve bu yüzden attığı her adıma dikkat etmelidir.


Tutsak Dizisi Murat (Murat Balcı) Kimdir? Sevgilisi-Yaşı-Boyu


Dram dolu hikayesiyle izleyenleri etkileyen dizinin uzun süre ekranlarda boy göstereceğini söyleyebiliriz. Bizim tahminimiz bu tarz dram türünde dizilerin Türk halkını etkilediği yönünde. Buda dizinin izlenme oranlarını olumlu yönde etkileyecektir.


Tutsak Dizisi Bahadır (Caner Şahin) Kimdir? Yaşı-Sevgilisi-Kariyeri


Sizce Tutsak dizisi tutar mı? İzlenir mi? Tutsak dizisinin konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

 

 

Comments are closed.